با سلام خب دوستان اینک تاپیک جدید
ولی خواهشن اینجا فقط و فقط در مورد شارژ و مسابقه های ایرانسل صحبت کنید
برای سلام و احوال پرسی لطفا به این بخش مراجعه کنید
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بقیه کد ها تو قسمت بایگانی ذخیره میشن
-------------------------------------------------------------------------------------------
21 آبان 93
همین الان 10000 ریال شارژ برای 21000 نفر نخستی که در مسابقه شرکت کنند و یک کلمه بسازند
برای شروع 1 را رایگان به 84832 بفرست.
بعد حرف میده میگه کلمه بساز که فکر کنم واسه همه میشه ایرانسل بعد 6 حرف دیگه میده که باید کلمه بسازی که از 5 حرفی یا بیشتر باشه فکر کنم 4 حرفی هم قبول میکنه اگه بلد نبودی بسازی 9 رو بفرست همون شماره که تقریبا 12 حرف میده فقط کافیه باهاشون یه کلمه بسازی و بفرستی همون شما اگه راهنمایی خواستید اینجا مطرح کنید.
-----------------------------------------------------------------------------
شنبه 24 آبان 93
ارسال OZV SARG به 8282 بعد ارسال SC 777 به 8282 - لغو با ارسال LAGHV SARG به 8282
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یک شنبه 25 ابان
ارسال OZV ZARAM به 8282 بعد ارسال ZR 777 به 8282 لغو با ارسال LAGHV ZARAM به 8282
------------------------------------------------------------------------------
27 ابان یعنی امشب همین الان
شارژ رایگان 500 تومانی ارسال 1 به 20142 و بعد ارسال 777 به 20142
ولی خواهشن اینجا فقط و فقط در مورد شارژ و مسابقه های ایرانسل صحبت کنید
برای سلام و احوال پرسی لطفا به این بخش مراجعه کنید
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بقیه کد ها تو قسمت بایگانی ذخیره میشن
-------------------------------------------------------------------------------------------
21 آبان 93
همین الان 10000 ریال شارژ برای 21000 نفر نخستی که در مسابقه شرکت کنند و یک کلمه بسازند
برای شروع 1 را رایگان به 84832 بفرست.
بعد حرف میده میگه کلمه بساز که فکر کنم واسه همه میشه ایرانسل بعد 6 حرف دیگه میده که باید کلمه بسازی که از 5 حرفی یا بیشتر باشه فکر کنم 4 حرفی هم قبول میکنه اگه بلد نبودی بسازی 9 رو بفرست همون شماره که تقریبا 12 حرف میده فقط کافیه باهاشون یه کلمه بسازی و بفرستی همون شما اگه راهنمایی خواستید اینجا مطرح کنید.
-----------------------------------------------------------------------------
شنبه 24 آبان 93
ارسال OZV SARG به 8282 بعد ارسال SC 777 به 8282 - لغو با ارسال LAGHV SARG به 8282
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یک شنبه 25 ابان
ارسال OZV ZARAM به 8282 بعد ارسال ZR 777 به 8282 لغو با ارسال LAGHV ZARAM به 8282
27 ابان یعنی امشب همین الان
شارژ رایگان 500 تومانی ارسال 1 به 20142 و بعد ارسال 777 به 20142
تلگرام موبایل روز @dailymobile