بالا

موبایل روز | DailyMobile.IR

وبسایت تخصصی موبایل و برنامه های اندرویدی

امتیاز موضوع:
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
بـيـن كـاربـران گـفـتـگو

گـفـتـگو بـيـن كـاربـران
(20-04-2016، 11:46 AM)koroush نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام من اومدم Biggrin.gif

سلام خوش اومدین ^__^
تو آرزوی بلندی و دست من کوتاه …

سپاس شده توسط MaNi ، koroush
انا از فاطمه یاد بگیر چقد غرق کارشه اصن نمیاد سر بزنه Tongue.gif
الان داره تلفن جواب میده...Biggrin.gif
خداقوت دوس جون heart

سپاس شده توسط Fa Ti
(20-04-2016، 11:56 AM)Anahita نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-04-2016، 11:46 AM)koroush نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا شما فک کن سلام Biggrin.gif
خوش اومدی Rolleyes.gif

مرسی مرسی مچکر Angel.gif
چند روزی نبودم انجمن چه عوض شده Biggrin.gif

(20-04-2016، 12:16 PM)ّّAnGeL نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام خوش اومدین ^__^

مرسی آنجل خانوم مچکرم Angel.gif

سپاس شده توسط .AnGeL.
(20-04-2016، 12:33 PM)ّّAnGeL نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خداقوت دوس جون heart

انجل جووونم کارمو کردم منتطر جوابم صادر بشه شعبه فردیس سایت سازمانش مشکل داره طول میکشه واسه این تا الان بیکارم ^____^

Heart ♡♡♡♡♥

سپاس شده توسط .AnGeL. ، koroush
(20-04-2016، 12:34 PM)koroush نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-04-2016، 11:56 AM)Anahita نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوش اومدی Rolleyes.gif

مرسی مرسی مچکر Angel.gif

حالا چن روز نبودی مگه Undecided.gif

Heart ♡♡♡♡♥

سپاس شده توسط koroush
انا جوووونم تو اخر زرنگایی احسنت Biggrin.gif
خداقوت جیجرم Blush.gif

(20-04-2016، 12:36 PM)Anahita نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-04-2016، 12:33 PM)ّّAnGeL نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خداقوت دوس جون heart

انجل جووونم کارمو کردم منتطر جوابم صادر بشه شعبه فردیس سایت سازمانش مشکل داره طول میکشه واسه این تا الان بیکارم ^____^

الکی مثلا آنا خانوم و فاطمه خانوم سرشون شلوغه Biggrin.gif

(20-04-2016، 12:37 PM)ّّAnGeL نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
انا جوووونم تو اخر زرنگایی احسنت Biggrin.gif
خداقوت جیجرم Blush.gif

جوووون باووو Biggrin.gif
ایشالا یکار خوبم تو پیداکنی Blush.gif

Heart ♡♡♡♡♥

سپاس شده توسط .AnGeL.
(20-04-2016، 12:37 PM)Anahita نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-04-2016، 12:34 PM)koroush نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوش اومدی Rolleyes.gif

مرسی مرسی مچکر Angel.gif

حالا چن روز نبودی مگه Undecided.gif

چند روزی نبودم دیگه دقیق نمیدونم ولی نبودم Biggrin.gif
در حد اسباب کشی نبودم Biggrin.gifبرگشتم وطنم Biggrin.gif

سپاس شده توسط .AnGeL.

پرش به انجمن:

پشنهاد های مدیر
آخرین مطالب سایت