بالا

موبایل روز | DailyMobile.IR

وبسایت تخصصی موبایل و برنامه های اندرویدی

امتیاز موضوع:
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
بـيـن كـاربـران گـفـتـگو

گـفـتـگو بـيـن كـاربـران
(20-04-2016، 12:39 PM)koroush نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-04-2016، 12:36 PM)Anahita نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-04-2016، 12:33 PM)ّّAnGeL نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
انا از فاطمه یاد بگیر چقد غرق کارشه اصن نمیاد سر بزنه Tongue.gif
الان داره تلفن جواب میده...Biggrin.gif
خداقوت دوس جون heart

انجل جووونم کارمو کردم منتطر جوابم صادر بشه شعبه فردیس سایت سازمانش مشکل داره طول میکشه واسه این تا الان بیکارم ^____^

الکی مثلا آنا خانوم و فاطمه خانوم سرشون شلوغه Biggrin.gif

بهله واااای چیتال تونم با این همه کار Biggrin.gif

Heart ♡♡♡♡♥

سپاس شده توسط koroush
(20-04-2016، 12:40 PM)Anahita نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-04-2016، 12:37 PM)ّّAnGeL نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
انا جوووونم تو اخر زرنگایی احسنت Biggrin.gif
خداقوت جیجرم Blush.gif

جوووون باووو Biggrin.gif
ایشالا یکار خوبم تو پیداکنی Blush.gif

خدا از زبونت بشنوه کار دوس دارم حوصلم سر میره از بیکاری Sad.gif
تو آرزوی بلندی و دست من کوتاه …

سپاس شده توسط Anahita
(20-04-2016، 12:43 PM)ّّAnGeL نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-04-2016، 12:40 PM)Anahita نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-04-2016، 12:37 PM)ّّAnGeL نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
انا جوووونم تو اخر زرنگایی احسنت Biggrin.gif
خداقوت جیجرم Blush.gif

جوووون باووو Biggrin.gif
ایشالا یکار خوبم تو پیداکنی Blush.gif

خدا از زبونت بشنوه کار دووووس

خب یکاری کن دوره بیمه رو یاد بگیر خودت یکار راه بنداز منم 1 ماه بیمه تامین اجتماعی کار کردم کار اومد دستم الان واسه خودم کار میکنم بعد درامدش خوبه  Rolleyes.gif

Heart ♡♡♡♡♥

سپاس شده توسط .AnGeL.
(20-04-2016، 12:42 PM)Anahita نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-04-2016، 12:39 PM)koroush نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-04-2016، 12:36 PM)Anahita نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-04-2016، 12:33 PM)ّّAnGeL نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
انا از فاطمه یاد بگیر چقد غرق کارشه اصن نمیاد سر بزنه Tongue.gif
الان داره تلفن جواب میده...Biggrin.gif
خداقوت دوس جون heart

انجل جووونم کارمو کردم منتطر جوابم صادر بشه شعبه فردیس سایت سازمانش مشکل داره طول میکشه واسه این تا الان بیکارم ^____^

الکی مثلا آنا خانوم و فاطمه خانوم سرشون شلوغه Biggrin.gif

بهله واااای چیتال تونم با این همه کار Biggrin.gif

خدا بهت صبر بده Biggrin.gif

سپاس شده توسط Anahita
کوروش   Biggrin.gif
توهمون کوروش اونوری Biggrin.gif؟؟؟

Heart ♡♡♡♡♥

سپاس شده توسط koroush
(20-04-2016، 12:49 PM)Anahita نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کوروش   Biggrin.gif

اینور اونور کدومه Biggrin.gif

سپاس شده توسط Anahita
(20-04-2016، 12:51 PM)koroush نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-04-2016، 12:49 PM)Anahita نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کوروش   Biggrin.gif

هیشی بیخیال اوکی شدم الان Rolleyes.gif

Heart ♡♡♡♡♥

سپاس شده توسط koroush
(20-04-2016، 12:55 PM)Anahita نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-04-2016، 12:51 PM)koroush نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کوروش   Biggrin.gif

هیشی بیخیال اوکی شدم الان Rolleyes.gif

باشه Shy.gif

سپاس شده توسط Anahita
(20-04-2016، 10:07 AM)Anahita نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-04-2016، 10:05 AM)ّّAnGeL نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شلغممممم Biggrin.gif  بپر تو حلقم خخخ

بیجول Biggrin.gif
فاطی گفت حقوقمو بگیرم میبرمتون رستوران گردون برج میلاد  خخخ فاطی کوجاییییی

تو جون بخواه کیه ک بده اخه خخخ

سپاس شده توسط .AnGeL. ، Anahita
(20-04-2016، 04:05 PM)Fa Ti نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-04-2016، 10:07 AM)Anahita نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-04-2016، 10:05 AM)ّّAnGeL نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شلغممممم Biggrin.gif  بپر تو حلقم خخخ

بیجول Biggrin.gif
فاطی گفت حقوقمو بگیرم میبرمتون رستوران گردون برج میلاد  خخخ فاطی کوجاییییی

تو جون بخواه کیه ک بده اخه خخخ

Biggrin.gif فلافل بخر میریم پیش میلاد میخوریم

سپاس شده توسط .AnGeL.

پرش به انجمن:

پشنهاد های مدیر
آخرین مطالب سایت
    تبلیغات موبایل روز