بالا

موبایل روز | DailyMobile.IR

وبسایت تخصصی موبایل و برنامه های اندرویدی

امتیاز موضوع:
  • 7 رای - 2.57 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
پیرامون گفتگو شارژ و حواشی

گفتگو پیرامون شارژ و حواشی
فاطما جان ما یه خط ایرانسل داریم . چشمونم به این انجمنه . یمدت همراه اول میومد کلی حرص میخوردیم . البته الان هم بخدا شارژی گیرمون نمیاد .
خدا کمکمون کنه Heart.gif
Heart.gif کُتِبَ عَلَیْکُمُ الْقِتَالُ وَهُوَ کُرْهٌ لَّکُمْ وَعَسَى أَن تَکْرَهُوا شَیْئًا وَهُوَ خَیْرٌ لَّکُمْ وَعَسَى أَن تُحِبُّوا شَیْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَّکُمْ وَاللَّهُ یَعْلَمُ وَأَنتُمْ لَا تَعْلَمُونَ Heart.gif

سپاس شده توسط payiiz
منم همین یه سیمکارت رودارم ایشاالله زودترگیرتون بیادحداقل به دوستان برسه بازخوبه.

سپاس شده توسط arefu ، payiiz
مرسی فاطما خانوم . ایشالا که بیاد . توکل بخدا ایشالا واسه همراهم گیر شمام بیاد
Heart.gif کُتِبَ عَلَیْکُمُ الْقِتَالُ وَهُوَ کُرْهٌ لَّکُمْ وَعَسَى أَن تَکْرَهُوا شَیْئًا وَهُوَ خَیْرٌ لَّکُمْ وَعَسَى أَن تُحِبُّوا شَیْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَّکُمْ وَاللَّهُ یَعْلَمُ وَأَنتُمْ لَا تَعْلَمُونَ Heart.gif

سپاس شده توسط payiiz
مرسی نیومدهم اشکال نداره راستی دیگه جملهای قشنگتون رونمیزارید دیگه تغییرندادید.

سپاس شده توسط arefu ، payiiz
منظورت از خالی ؛پره ؟؟؟
بچه ها این تخم مرغ شانسی عضو شدم گفت ts 555 رو بفرست. الان بفرستم باید بعد از ۱۲ هم دوباره بفرستمش.خب؟
بعد ی کاربر تو تاپیک مسابقه گفته بودن ک من فقط یبار بعد از ۱۲ مرحله دومشو زدم شارژ داده.نمیخام ریسک کنم.ب نظرتون الان مرحله دوم رو بفرستم یا نه؟

سپاس شده توسط payiiz
وای السانا خوب گیر میدیا خخخ
نه باو ریسک نکن . شاید بهت نده . من که دو بار فرستادم تا بهم داد

سپاس شده توسط السانا جون ، payiiz ، فاطما
دوستان هرمی فعلا عضو نشین تا کد من بیاد .کد منو بزنین عضو شین Smile Heart

سپاس شده توسط payiiz ، فاطما
دوستان حاضرم شارژاصلا نگیرم فقط تا5شنبه جادههابسته نشه من برگردم اینقداسترس دارم نگید.

سپاس شده توسط payiiz
عارف عزیز دستت درد نکنه بخاطرمتنی که گذاشتی قشنگ بود.

سپاس شده توسط payiiz
وای خانم السانا من تازه الان تاپیک رو دیدم ک برا هرمی گفتین اخه بعدی ک گذاشتن سریع عضو شدم، دفعه بعد یادم باشه کد شما بپرسم یا اینجا بذارین ک بزنیم

سپاس شده توسط فاطما