بالا

موبایل روز | DailyMobile.IR

وبسایت تخصصی موبایل و برنامه های اندرویدی

امتیاز موضوع:
  • 7 رای - 2.57 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
پیرامون گفتگو شارژ و حواشی

گفتگو پیرامون شارژ و حواشی
خیلی نامردین بچه ها 
اگه خط دیگه داشتین 
اینه 501065597

سپاس شده توسط payiiz
موفق باشی فاطما جان . مگه کدوم دانشگاه بودی فاطما ؟ کرمونشاهی هستی دیگه ؟
Heart.gif کُتِبَ عَلَیْکُمُ الْقِتَالُ وَهُوَ کُرْهٌ لَّکُمْ وَعَسَى أَن تَکْرَهُوا شَیْئًا وَهُوَ خَیْرٌ لَّکُمْ وَعَسَى أَن تُحِبُّوا شَیْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَّکُمْ وَاللَّهُ یَعْلَمُ وَأَنتُمْ لَا تَعْلَمُونَ Heart.gif

سپاس شده توسط payiiz
خانم السانا من اینقد حواس پرتم دیشب دیر جواب هرمی اومد الان تبلیغ فرستاد فکردم هرمی لغو نزدم تبلیغ داده سریع لغو کردم بعد نگو جورچین بوده ک سوال فرستاد. شانس ندارم دیگه ی شارژ 5 تومنی برا اولین بار میخاستم بگیرم ازین شارژای 5 اگه بده ک دیگه ب این خطم نمیده Undecided.gif

سپاس شده توسط arefu ، السانا جون
(04-01-2016، 09:57 AM)arefu نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
موفق باشی فاطما جان . مگه کدوم دانشگاه بودی فاطما ؟ کرمونشاهی هستی دیگه ؟

عارف عزیزدانشجو ارومیه هستم.آره کرمانشاهیم.

سپاس شده توسط payiiz ، arefu
سلام
فدای سرت پاییز جون.
راستی جورچین ب من سوال نداده هنوز Sad.gif

سپاس شده توسط payiiz
(04-01-2016، 11:21 AM)السانا جون نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام
فدای سرت پاییز جون.
راستی جورچین ب من سوال نداده هنوز Sad.gif
اگه عضو نشدی 1بفرست 737476شاید فردا بهت سوال بده

سپاس شده توسط السانا جون ، payiiz
مرسی خیلی خوب راهنماییم کردی.فردا بهت اعتبار میدم Biggrin.gif

سپاس شده توسط payiiz
پس پاییز جون شمام میتونی الان دوباره عضو شی. Wink.gif

سپاس شده توسط payiiz
(04-01-2016، 11:40 AM)السانا جون نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مرسی خیلی خوب راهنماییم کردی.فردا بهت اعتبار میدم Biggrin.gif
خواهش میکنم Wink.gif

سپاس شده توسط payiiz
به میثم عزیز هم ب این تاپیک اومدن امیدوارم بیشتر بیان راهنماییمون کنن Biggrin.gif

خانم السانا فکنم دوباره نشه عضو شد خانم رها 71 گفت لغو کرده بوده دوباره عضو شده پیام شارژ نداده و البته یادم نیست متن پیام رو ...

سپاس شده توسط arefu ، meysam p7