موبایل روز

نسخه‌ی کامل: آموزش تهیه کاپ کیک انار
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
کاپ کیک انار

مواد لازم
آرد 2.5 لیوان
شکر ۱,۳/۴ لیوان
دانه انار ۱ لیوان
شیر ۱ لیوان
روغن مایع ۳/۴ لیوان
تخم مرغ ۴ عدد
کره ۲ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
اسانس وانیل به مقدار لازم

طرز تهیه
۱- . فر را با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ؛ کره ، شکر ، آرد ، روغن ، بکینگ پودر، نمک و اسانس وانیل را داخل کاسه ای بریزید و با سرعت کم همزن 2 دقیقه بزنید تا مواد خوب مخلوط شوند
۲- تخم مرغ ها را به نوبت اضافه و با قاشق مخلوط کنید ( دقت کنید که هر تخم مرغ را پس از اضافه کردن خوب مخلوط کنید سپس تخم مرغ بعدی را اضافه نمایید ).
۳- پس از اضافه کردن تخم مرغ ها ، شیر را کم کم اضافه کنید و با دور کند همزن بزنید تا مایه کیک خوب یکدست شود.
۴- داخل قالب های کاپ کیک را تا نیمه با مایه کیک پر کنید و دانه های انار را روی کیک بپاشید سپس قالب را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 20 – 30 دقیقه قرار دهید.
۵- پس از پخت قالب را از فر خارج کنید و کناری قرار دهید تا کاپ کیک ها سرد شوند سپس کاپ کیک ها را با خامه فرم گرفته(خامه را به مدت 1 ساعت داخل فریزر قرار دهید سپس خارج کنید و بزنید تا کمی فرم بگیرد سپس با مقداری آب انار مخلوط کنید و روی کیک ها بزنید وبا دانه های انار تزیین و سرو کنید.