موبایل روز

نسخه‌ی کامل: کرم ژله ای شیر عسلی..
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
.
.
کرم ژله ای شیر عسلی :  یه ژله بسیار بسیار پرکاربرد ، راحت و خوشمزه
مواد لازم:
شیر عسلی تغلیظ شده ی صنعتی: حدود 400 گرم.از سوپرمارکت ها تهیه کنید
شیر گرم: یک پیمانه
آب سرد: یک پیمانه
پودر ژلاتین: دو و نیم قاشق سوپخوری
اسانس وانیل مایع: یک قاشق چایخوری
قهوه فوری یا پودر کاکائو: به میزان لازم - در صورت تمایل
آب سرد را در ظرف مناسبی ریخته و پودر ژلاتین را روی آن بپاشید و اجازه دهید تمام ذرات پودر ژلاتین با آب مرطوب گردند، آن را هم نزنید. سپس ظرف را روی بخار آب قرار دهید تا ذرات ژلاتین کاملا حل شوند و گه گاه آن را هم بزنید.وانیل را به این محلول اضافه کنید.در ظرفی دیگر، شیر گرم را کم کم به شیر عسلی افزوده و هم بزنید و سپس  محلول ژلاتین را به شیر عسلی اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید. قالب مناسب را کمی با روغن مایع چرب کرده و چربی اضافه را با دستمال پاک کنید. مخلوط شیر عسلی را در قالب ریخته و به مدت حدود 4 ساعت در یخچال قرار دهید. پس از اینکه ژله بسته شد، آن را با پوشش نایلونی در یخچال قرار دهید. برای خوشمزه تر شدن این دسر میتوانید،100 گرم خامه نیز به شیر عسلی اضافه کنید (شیر عسلی را کم کم با خامه مخلوط کنید تا خامه نبرد). کرم (ژله) شیر عسل رو در اکثر دسرها می تونید به کار ببرید. مثلا به عنوان ژله ی پایه ی خورد شیشه و یا به صورت یک دسر لایه ای متشکل از لایه های نسکافه ای و یا شکلاتی.
تو عکسی که می بینید، مقداری از مایه کرم با نسکافه و مقداری با کاکائو مخلوط شده و لایه لایه روی هم در یک قالب ریخته شده است. در کلیه ی کرم ها و ژله های لایه ای دقت داشته باشید که لایه ی بعدی را وقتی لایه ی قبلی فقط کمی خودش را گرفته است روی آن بریزید.
[attachment=223]