موبایل روز

نسخه‌ی کامل: منعطف‌ترین حسگر جهان با آدامس ساخته شد
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
[عکس: 06_15ادا.jpg]

برای اولین بار از ترکیب نانوتیوب‌های کربنی با آدامس، منعطف‌ترین حسگر جهان ساخته شد.

روش ساخت حسگر:

ابتدا یک قطعه آدامس که بمدت 30 دقیقه جویده شده با اتانول شسته شد و سپس به مدت چند ساعت در گوشه‌ای قرار گرفت. درنهایت آدامس را در محلولی از نانوتیوب‌های کربنی و محتویات حسگر قرار دادند و به این ترتیب حسگر فوق‌العاده حساس و انعطاف‌پذیر بوجود آمد که حتی بخار موجود در بازدم را شناسایی میکند.