دسر هویج(مخصوص افطار)
مواد لازم.
هویج ۱ کیلو
شکر ۱ کیلو
هل ۱ قاشق غذاخوری
گلاب نصف فنجان
آبلیمو ۱ قاشق سوپ خوری
پودر ژلاتین ۱ قاشق مرباخوری زعفران غلیظ 1 قاشق غذاخوری
نشاسته 3 قاشق خوری
طرز تهیه.
ابتدا هویج را شسته و با پوست کن آن را میتراشیم و ۲ لیوان آب
را اضافه و میگذاریم کاملا پخته شود. سپس زیر شعله را خاموش کرده . کمی که هویج حرارتش
را از دست داد . آن را در غذا ساز ریخته و کاملا له می کنیم و مجددا داخل قابلمه ریخته
شکر را بدان افزوده و می گذاریم تا شکر با حرارت ملای
|