بالا

موبایل روز | DailyMobile.IR

وبسایت تخصصی موبایل و برنامه های اندرویدی

کلمات کلیدی
نویسنده: ساری جون - پاسخ‌ها: 0 - بازدید‌ها: 1393
فالوده و بستنی
فالوده شیرازی
رشته فالوده
آب
شکر
آبلیمو
گلاب
عرق بیدمشک

میزانشونو ننوشتم چون چشمی درست کردم
حدود یه لیتر آب رو با دو تا لیوان پر شکر و گلاب بستگی ب سلیقتون داره و عرق بیدمشک خوب مخلوط کنید
شکر بریزین تا حالت اشباع پیدا کنه و مثل شربت بشه و یه کوچولو کش بیاد تقریبا مثل شربت مربا.
حالا این مخلوط رو بگذارین تو فریزر و هر نیم ساعت همش بزنین تا تگری بشه مثل یخ در بهشت و سفید سفیدی میشه شکرکی.
رشته برنجی فالوده رو هم بریزین تو آب جوش و بذارین حدود 15 دقیقه بجوشه تا حسابی بپزه و شفاف بشه.
پشنهاد های مدیر
آخرین مطالب سایت
    تبلیغات موبایل روز