رئیس هیات مدیره جامعه پزشکان متخصص داخلی گفت: نگهداری انواع سبزی و میوه نشسته در یخچال ، میزان ابتلا به بیماری های عفونی را افزایش می دهد. دکتر ایرج خسرونیا در گفتگو با ایرنا افزود: به دلیل این که سبزی ، کاهو، هندوانه ، خربزه و طالبی در محیطهای آلوده و با آب پس مانده فاضلاب رشد می کند ، می تواند به میکروب های خطرناکی همچون تب روده آلوده باشد. وی افزود: تب روده یک بیماری عفونی مسری است که ازطریق مصرف آب و غذای آلوده به انسان منتقل می شودو با تب طولانی مدت ، لرز ، بی اشتهایی ، ضعف عمومی و لاغری در
|