#کیک_کره_ای_شکلاتی
کیک های شکلاتی انواع مختلفی دارن. از کیک های با بافت سنگین و خیس گرفته تا کیک های شکلاتی اسفنجی ، شیفون شکلاتی و ...
کیکی که امشب آموزش میدم بافتی اسفنجی و نرم داره. بافت این کیک برای تزئین و کیک های تولد توصیه میشه. چون خوب برش میخوره و موقع برش خوردن اصلا خراب نمیشه و تحمل وزن خوبی داره. طعمش هم طوریه که بهتره با خامه یا باترکریم ترکیب بشه. کلا کیک خوب و خوشمزه ای هست.
دقت کنید مواد رو به دقت اندازه گیری کنید. همونطور که قبلا هم گفتم برای کیک های کره ای خیلی مهمه که همه
|