تخم مرغ و بایدها و نبایدهای آن در طب سنتی
بهترین آن بزرگ و در همان روز تخمگذاری شده باشد
برای جلوگیری از فساد در گرما (و عدم دسترسی به یخچال) بهتر است در نمک نگهداری شود.
مزاج آن: زرده آن مايل به گرمی تا آخر درجه اول است و سفيدة آن سرد و تر در دوم
زرده تخممرغ نيمبرشت (عسلی)، قابلیت تغذیه بالای دارد و تولید مواد خوب و سالم می کند و فضولات کمی دارد
زرده تخممرغ مقوي قلب و مغز و نیروی جنسی است.
زرده تخممرغ مفید در از دست دادن خون و در دوره نقاهت بیماریها مفید است.
بعد از تخم
|