ماکارون نوعی شیرینی پایه مرنگ است که از تخم مرغ، شکر، پودر قند، پودر بادام یا بادام آسیاب شده و رنگ غذا تشکیل می شود.
به ماکارون، لوکزامبورگرلی هم می گویند. معمولاً وسط ماکارون را پر از گاناش، خامه یا مربا می کنند. نام ماکارون از کلمه ایتالیایی ماکارونه، به معنای مرنگ ایتالیایی گرفته شده است.
مواد لازم:
نیم فنجان سفیده تخم مرغ
ربع فنجان شکر
6.5 فنجان پودر قند
1 فنجان آرد بادام
رنگ غذا (صورتی، نارنجی، زرد، سبز و بنفش)
سه چهارم فنجان کره
نیم فنجان کورن فلکس می
|