کلمات کلیدی
|
|
|
نویسنده: ساری جون - پاسخها: 0 - بازدیدها: 2937
تخم مرغ میوه ای هم وارد بازار شد!!
|
-
تنها در کشور ژاپن است که می توانید غذاهای عجیب و غریب مانند: کیک با طعم آب، نوشابه با طعم سیر و … پیدا کنید اما این بار سر دسته غذاهای عجیب در ژاپن رونمایی شده است که این غذای منحصر به فرد فراتر از ذهن هر انسانی خواهد بود.
شرکت تولیدی “کوچی” در جزیره “شیکوکو” تخم مرغی تولید کرده که بوی آن طبیعی بوده اما طعم مرکبات می دهد! این تخم مرغ های ویژه با نام “یوزو تاما” فروخته می شوند و طعم “یوزو” که یکی از مرکبات مح
|
نویسنده: ساری جون - پاسخها: 0 - بازدیدها: 2507
هر کیلوگرم گوشت مرغ 4700 تومان شد
|
هر کیلوگرم گوشت مرغ 4700 تومان شد
رئیس انجمن صنفی پرورش دهندگان مرغداران گوشتی ایران از افت مجدد قیمت هرکیلوگرم مرغ به 4700 تومان در میدان بهمن خبر داد و گفت: کاهش تقاضا و افت قیمت موجب افزایش وزن مرغ به بالای 4 کیلوگرم در واحدهای تولیدی شده است.
به گزارش صبحانه، محمد یوسفی روز سه شنبه درگفت و گو با ایرنا، افزود: طی دو روز گذشته به طور مجدد قیمت هر کیلوگرم مرغ در میدان بهمن به طور متغیر به 4 هزار و 700 تا 5 هزار تومان رسید به طوری که امروز هر کیلوگرم گوشت مرغ در میادین میوه و تره بار با نرخ 5 هز
|
نویسنده: ساری جون - پاسخها: 0 - بازدیدها: 2352
ژامبون مرغ دوست دارید؟ برای تان متاسفیم!
|
کارخانه های تولید سوسیس و کالباس برای تولید این محصول باید از مرغ کامل استفاده کنند، اما به گفته وزارت بهداشت در ایران از گوشت های باقی مانده مراکز قطعه بندی مرغ یا تکه های دورریختنی رستوران ها و مرغ فروشی های سطح شهر استفاده شده است.
اگر هنگام خرید مرغ می بینید صاحب مغازه با کمال میل حاضر است مرغ شما را پاک کرده و پوست و اضافاتش را دور بریزد، خیلی خوشحال نباشید. چند روز بعد همان دور ریختنی ها محتوای پیتزای شما را تشکیل می دهند! حوالی سال ۱۳۳۰ بود که تهرانی ها اولین مغازه های ساندویچ فروشی را د
|
نویسنده: ساری جون - پاسخها: 0 - بازدیدها: 2554
انواع غدا با مرغ
|
مواد لازم برای تهیه چیکن استروگانوف
• مرغ 500 گرم
• خامه صبحانه یک عدد
• پیاز یک عدد متوسط
• قارچ 500 گرم
• نمک و روغن به مقدار لازم
طرز تهیه چیکن استروگانوف
ابتدا پیاز ها رو خرد کنید و در روغن تفت بدید. ترجیح من اینه که هیچ نوع ادویه ای اضافه نمیکنم به این غذا. حتی زردچوبه. ولی شما با سلیقه خودتون امتحان کنید.
قارچ ها رو قبلا هم گفتم که من پاک نیمکنم، بلکه لایه
|
نویسنده: persia - پاسخها: 1 - بازدیدها: 2830
تخم مرغ و بایدها و نبایدهای آن در طب سنتی
|
تخم مرغ و بایدها و نبایدهای آن در طب سنتی
بهترین آن بزرگ و در همان روز تخمگذاری شده باشد
برای جلوگیری از فساد در گرما (و عدم دسترسی به یخچال) بهتر است در نمک نگهداری شود.
مزاج آن: زرده آن مايل به گرمی تا آخر درجه اول است و سفيدة آن سرد و تر در دوم
زرده تخممرغ نيمبرشت (عسلی)، قابلیت تغذیه بالای دارد و تولید مواد خوب و سالم می کند و فضولات کمی دارد
زرده تخممرغ مقوي قلب و مغز و نیروی جنسی است.
زرده تخممرغ مفید در از دست دادن خون و در دوره نقاهت بیماریها مفید است.
بعد از تخم
|