امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آموزش استفاده از فیلمو با اینترنت و شارژ رایگان
[تصویر: f.jpg]

آموزش استفاده از فیلیمو با اینترنت و شارژ رایگان
فیلمو یکی از برنامه های کاربردی در زمینه تماشای فیلم و سریال است اما این برنامه رایگان نیست و شما برای تماشای فیلم ها باید اشتراک ماهانه یا روزانه خریداری کنید
برای استفاده رایگان از برنامه فیلمو اول اینکه شما باید یک بسته اینترنتی فعال داشته باشید پیشنهاد ما 5 گیگ ماهانه ایرانسل قیمت 3 هزار تومن است که میتونید از طریق برنامه ایرانسل من فعال کنید
بعد از فعال سازی بسته شما فقط کافیه با یک شماره ایرانسل یا همراه اول که هیچ شارژی نداشته باشه در برنامه فیلمو عضو بشید و از بخش خرید اشتراک اشتراک روزانه را فعال کنید اینجوری میتونید به صورت رایگان از برنامه فیلمو یا اینترنت رایگان و شارژ رایان استفاده نمایید .
دانلود برنامه فیلیمو برای اندروید
کد:
http://www.dailymobile.ir/tag/filimo-aparat-apk/
تلگرام موبایل روز @dailymobile
فقط روز اول رایگانه روزهای بعد چی؟؟؟

فیلمو یکی از برنامه های کاربردی در زمینه تماشای فیلم و سریال است اما این برنامه رایگان نیست و شما برای تماشای فیلم ها باید اشتراک ماهانه یا روزانه خریداری کنید
برای استفاده رایگان از برنامه فیلمو اول اینکه شما باید یک بسته اینترنتی فعال داشته باشید پیشنهاد ما 5 گیگ ماهانه ایرانسل قیمت 3 هزار تومن است که میتونید از طریق برنامه ایرانسل من فعال کنید
بعد از فعال سازی بسته شما فقط کافیه با یک شماره ایرانسل یا همراه اول که هیچ شارژی نداشته باشه در برنامه فیلمو عضو بشید و از بخش خرید اشتراک اشتراک روزانه را فعال کنید اینجوری میتونید به صورت رایگان از برنامه فیلمو یا اینترنت رایگان و شارژ رایان استفاده نمایید .
کد:
(13-10-2017، 12:14 PM)Ali1369 نوشت: فقط روز اول رایگانه روزهای بعد چی؟؟؟

سه ماه رایگان استفاده کردم و تست شده ست
تلگرام موبایل روز @dailymobile
(13-10-2017، 12:14 PM)من همینکارارو کردم روز دوم نوشت برای مشاهده فیلم ها  سیمکارت خود را شارج کنید? نوشت: فقط روز اول رایگانه روزهای بعد چی؟؟؟

کد:

موضوع‌های مرتبط احتمالی…
موضوع نویسنده پاسخ‌ها بازدیدها آخرین پست
  آموزش حذف اکانت و شماره از truecaller admin 0 6,867 11-09-2020، 11:41 AM
آخرین پست: admin
  دانلود از چارخونه با اینترنت رایگان برای ایرانسل admin 0 3,909 07-03-2020، 12:17 PM
  آموزش استفاده از دیکشنری AR-FA Dictionary Free admin 0 4,789 07-02-2017، 08:47 PM
  آموزش فعالسازی چند شماره ریتم روی یک گوشی 0212 64 40,665 08-10-2016، 11:50 AM
آخرین پست: Finally I ll get it
  آموزش انتقال فایل بین کامپیوتر و گوشی با برنامه مدیریت فایل file commander admin 1 5,791 14-05-2016، 07:10 PM

پرش سریع به انجمن:

کاربران در حال مشاهده این موضوع: 1 مهمان