امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین 3.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درخواست آموزش ساخت درگاه پرداخت
...سلام بچه ها کسی درمورد ساخت درگاه پرداخت اینترنتی میدونید کسی که کامل میدونه کاملا توضیح بده با تشکر...
سلام ممد رضای قشنگم منظورت اینه؟

کد:
dargahpardakht.com
Biggrin.gif
سایت های زیادی هستن که درگاه میدن مثل جهان پی - پی لاین - زرین پال - پارس پال که هر کدوم کارمزد خودشو از مبلغ کم میکنه
تلگرام موبایل روز @dailymobile
درگاه پرداخت اینترنتی دو مدل در ایران هستش یکی درگاه مستقیم که باید مدارک و مجوز نماد الکترونیک و... رو به بانک یا 12 شرکت psp ارائه بدی تا درگاه مستقیم بهت بدن.. یا میتونی از روش دوم از درگاه پرداخت واسط استفاده کنی که فقط احراز هویت میخوان و دو ساعته بهت درگاه پرداخت میدن.

اگه برای سایت میخوای درگاه رو استفاده کنید که یسری پلاگین برای مدیریت محتواهای معروف مثل وردپرس و پرستا شاپ اینا هم بهت میدن، ولی اگه بخوای برای موبایل و درگاه پرداخت اینترنتی درون برنامه ای داشته باشی باید از API که ارائه میدن استفاده کنی.

در هر صورت کار با درگاهای پرداخت واسط اسون هستش و تیم پشتیبانی هم شما را کمک میکنه تا بتونید به ساخت درگاه پرداخت خودتتون بپردازید.

به شخصه من فعلا از درگاه پرداخت رایان پی دارم استفاده می کنم و راضی هستم.

اینم سایتشون هستش :

کد:
https://rayanpay.com

موضوع‌های مرتبط احتمالی…
موضوع نویسنده پاسخ‌ها بازدیدها آخرین پست
  سوالات و آموزش های طرح رجیستری IRIBTV3 6 4,793 20-04-2018، 11:32 PM
آخرین پست: javad73
  پرداخت قبض تامین اجتماعی MaNi 1 2,849 19-12-2017، 05:51 PM
آخرین پست: z.asoode
  مشکل ساخت کانال در تلگرام حامد 551 4 4,568 26-11-2017، 12:55 PM
آخرین پست: admin
  شماشامل هديه كارت بن خريد 800هزار توماني+گوشي سامسونگ ,ساخت كره .فول امكانات.اينترنت .وايبرو... شده ايد Feri Rezaei 10 34,051 06-09-2017، 07:59 PM
آخرین پست: Error
  درخواست معرفی behnazb 1 2,666 19-08-2016، 11:54 PM
آخرین پست: admin

پرش سریع به انجمن:

کاربران در حال مشاهده این موضوع: 1 مهمان