05-05-2015، 01:07 PM
ادویه خانگی
مواد مورد نیاز:
پودر تخم گشنیز ۵قاشق غذاخوری
پودر زیره سبز وسیاه هر کدوم ۲ قاشق غذاخوری
پودر سیر ۳ قاشق غذاخوری
میخک ۱ قاشق مرباخوزی
پودردارچین ۲ قاشق غذاخوری
پودرزنجبیل ۲قاشق غذاخوری
خسرودار ۳قاشق غذاخوری
اویشن ۱/۵قاشق غذاخوری
زردچوبه ۲قاشق غذاخوری
فلفل قرمز دلخواه
پودرهل یه نوک قاشق
جوزهندی خخخخخ کم چون زیادیش مصمومیت داره
همه مواد رو باهم مخلوط کنید و عطر دل انگیزشو استشمام کنید.بوی عطاریهای بازار وکیل رو میده.
من جوز هندی رو موقع طبخ غذا همون موقع رنده میزنم نباید از قبل رنده بشه.چون عطرش میپره!
نکته مهمی که باید در نظر داشته باشید اینه که بهتره مواد اولیه رو خودتون توی خونه پودر کنید اینطوری بهتره
مواد مورد نیاز:
پودر تخم گشنیز ۵قاشق غذاخوری
پودر زیره سبز وسیاه هر کدوم ۲ قاشق غذاخوری
پودر سیر ۳ قاشق غذاخوری
میخک ۱ قاشق مرباخوزی
پودردارچین ۲ قاشق غذاخوری
پودرزنجبیل ۲قاشق غذاخوری
خسرودار ۳قاشق غذاخوری
اویشن ۱/۵قاشق غذاخوری
زردچوبه ۲قاشق غذاخوری
فلفل قرمز دلخواه
پودرهل یه نوک قاشق
جوزهندی خخخخخ کم چون زیادیش مصمومیت داره
همه مواد رو باهم مخلوط کنید و عطر دل انگیزشو استشمام کنید.بوی عطاریهای بازار وکیل رو میده.
من جوز هندی رو موقع طبخ غذا همون موقع رنده میزنم نباید از قبل رنده بشه.چون عطرش میپره!
نکته مهمی که باید در نظر داشته باشید اینه که بهتره مواد اولیه رو خودتون توی خونه پودر کنید اینطوری بهتره