پيتزا تابه اي
سلام دوستان امروز دستور پيتزا تابه اي براتون دارم خيلي راحت براي دوستاني كه فر ندارن و يا دوست دارن توي
ماهي تابه بپزن عاليه . من دستور 2 نوع خمير براتون ميذارم و خودم از هر 2 نوع درست كردم و تجربياتم براتون ميگم
خمير شماره 1
1 فنجان آرد
3 قاشق غذا خوری ماست
3 قاشق غذاخوری روغن
نصف قاشق چای خوری نمک
2 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
مخلوط آرد و بکینگ پودر را در کاسه ریخته و وسطش رو باز کنید و بقیه مواد خمیر رو ریخته با نوک انگشتها مخلوط
و ورز بدین تا خمیر لطیفی بدست بیاد.
خمیر رو در تابه یا قالب مورد نظرتون با قطر یکنواخت پهن کنین(چون بیکینگ پودر داره نیازی به استراحت نداره)
خمير شماره 2
آرد 5/1 پيمانه
ماست يك دوم پيمانه
1 قاشق چايخوری بکینگ پودر
نمك 1 قاشق چايخوري
تخم مرغ 1 عدد
روغن مايع 2 قاشق سوپخوري
درون كاسه اي آرد نمك ماست .بيكينگ پودر تخم مرغ و روغن را ريخته و مخلوط كنيد.اين خمير حالت چسبندگي
دارد.كف تابه 30 سانتي متري را چرب كنيد و خمير را كف ظرف بخوابانيد.
اين خمير چون خيلي به دست ميچسبه و خمير سختي هست من نتونستم از مراحل ديگه عكس بگيرم
ولي تجربه ي من از اين خمير ها اينه كه خمير شماره 1 خيلي راحته و به دست نميچسبه كار هم باهاش راحته
ولي خمير شماره 2 به دست خيلي ميچسبه و حتما بايد با دست چرب باهاش كار كرد ولي خمير شماره 2
خوشمزه تر و ترد تر بود پيشنهاد من خمير شماره 2 هست.
خوب وقتي خمير اماده شد و كف ظرفتون پهن كرديد اول مقداري سس گوجه روي خمير بريزيد و به همه جاي
خمير بكشيد وبعد سوسيس و كالباس و قارچ و فلفل دلمه اي روي ان بريزيد در كل مواد پيتزا دل بخواه هست
تابه رو روی شعله پخش کن روی حرارت بالا قرار بدین تا ظرف داغ بشه
بعد حرارت رو ملایم کنین و اجازه بدین خمیر بپزه
وقتی خمیر پخت پنیر رو روی مواد پخش کنین و بعد از آب شدن و طلایی شدن پنیرپیتزا آماده سرو هست
اندازه خميري كه من نوشتم براي همين تابه كه توي عكس هست ميشه
نوش جان
منبع انجمن خانم گل و مجله هنر اشپزي
سلام دوستان امروز دستور پيتزا تابه اي براتون دارم خيلي راحت براي دوستاني كه فر ندارن و يا دوست دارن توي
ماهي تابه بپزن عاليه . من دستور 2 نوع خمير براتون ميذارم و خودم از هر 2 نوع درست كردم و تجربياتم براتون ميگم
خمير شماره 1
1 فنجان آرد
3 قاشق غذا خوری ماست
3 قاشق غذاخوری روغن
نصف قاشق چای خوری نمک
2 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
مخلوط آرد و بکینگ پودر را در کاسه ریخته و وسطش رو باز کنید و بقیه مواد خمیر رو ریخته با نوک انگشتها مخلوط
و ورز بدین تا خمیر لطیفی بدست بیاد.
خمیر رو در تابه یا قالب مورد نظرتون با قطر یکنواخت پهن کنین(چون بیکینگ پودر داره نیازی به استراحت نداره)
خمير شماره 2
آرد 5/1 پيمانه
ماست يك دوم پيمانه
1 قاشق چايخوری بکینگ پودر
نمك 1 قاشق چايخوري
تخم مرغ 1 عدد
روغن مايع 2 قاشق سوپخوري
درون كاسه اي آرد نمك ماست .بيكينگ پودر تخم مرغ و روغن را ريخته و مخلوط كنيد.اين خمير حالت چسبندگي
دارد.كف تابه 30 سانتي متري را چرب كنيد و خمير را كف ظرف بخوابانيد.
اين خمير چون خيلي به دست ميچسبه و خمير سختي هست من نتونستم از مراحل ديگه عكس بگيرم
ولي تجربه ي من از اين خمير ها اينه كه خمير شماره 1 خيلي راحته و به دست نميچسبه كار هم باهاش راحته
ولي خمير شماره 2 به دست خيلي ميچسبه و حتما بايد با دست چرب باهاش كار كرد ولي خمير شماره 2
خوشمزه تر و ترد تر بود پيشنهاد من خمير شماره 2 هست.
خوب وقتي خمير اماده شد و كف ظرفتون پهن كرديد اول مقداري سس گوجه روي خمير بريزيد و به همه جاي
خمير بكشيد وبعد سوسيس و كالباس و قارچ و فلفل دلمه اي روي ان بريزيد در كل مواد پيتزا دل بخواه هست
تابه رو روی شعله پخش کن روی حرارت بالا قرار بدین تا ظرف داغ بشه
بعد حرارت رو ملایم کنین و اجازه بدین خمیر بپزه
وقتی خمیر پخت پنیر رو روی مواد پخش کنین و بعد از آب شدن و طلایی شدن پنیرپیتزا آماده سرو هست
اندازه خميري كه من نوشتم براي همين تابه كه توي عكس هست ميشه
نوش جان
منبع انجمن خانم گل و مجله هنر اشپزي