بالا

موبایل روز | DailyMobile.IR

وبسایت تخصصی موبایل و برنامه های اندرویدی

امتیاز موضوع:
  • 33 رای - 3.45 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
در اول ایرانسل و بحث کدهای مورد همراه

بحث در مورد کدهای همراه اول و ایرانسل
(28-11-2014، 12:57 PM)asma72 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من عذادرست کردن بلدنیسم مامی درست میکنه...ولی خونه روتمیزکردم...ادمین خیلی خوب میشه واس من شارژبخری...ههههه.نمیدونم چرا ی جورم...بی حالم...دلتنگ یکی شدم خیلی...میخام فقط بنویسم ذهنم پره ولی حیف ک توبه کردم...

بدون سان. سور بگم اسما 7 روز ديگه درست ميشي.. باهوشا بگيرن Biggrin.gif بي هوشام ميگيرن مگه اينكه خيلي خينگ باشن.. مگه وقتي مي نويسي فحش ميدي كه توبه كردي؟ فحش مي نويسي؟ Biggrin.gif
\

(28-11-2014، 12:53 PM)admin نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-11-2014، 12:31 PM)لیلا نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-11-2014، 12:16 PM)asma72 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
لیلاواسم بفرس دیگ
باشه 500تمن میفرستم هر اعتباری 100تمن خوبه؟

Lightbulb.gif ببخشید دارین چیکار میکنین Huh.gif

500بهش انتقال دادم 5 تا اعتبار داده
خدایا شکرت

لیلا این کارا چیه جای اینکه شارژتو بدی به این و اون بفرست برای مامانت یا داداشت هم خوشحالون میکنی هم پولت هدر نمیره اگه به اعتباره من هرشب 5تا اعتبار میدم بهت پولم نمیخواد Biggrin.gif

(28-11-2014، 01:00 PM)saeedjoon نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
لیلا این کارا چیه جای اینکه شارژتو بدی به این و اون بفرست برای مامانت یا داداشت هم خوشحالون میکنی هم پولت هدر نمیره اگه به اعتباره من هرشب 5تا اعتبار میدم بهت پولم نمیخواد Biggrin.gif

شايد مامانش يا داداشش ايرانسل نداشته باشه تكليف چيست؟ Biggrin.gif
\

Lightbulb.gif Lightbulb.gifدوستان نکنید اعتبار که فروشی نیست مطالب مفید بذارین اعتبار دریافت کنید
تلگرام موبایل روز @dailymobile

(28-11-2014، 12:57 PM)asma72 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من عذادرست کردن بلدنیسم مامی درست میکنه...ولی خونه روتمیزکردم...ادمین خیلی خوب میشه واس من شارژبخری...ههههه.نمیدونم چرا ی جورم...بی حالم...دلتنگ یکی شدم خیلی...میخام فقط بنویسم ذهنم پره ولی حیف ک توبه کردم...

Biggrin.gif Biggrin.gif
تلگرام موبایل روز @dailymobile

لیلابهت اعتبارمیدم واس منم میفرسی؟فقط من توبه کردم نمیتونم شماره بدم توشمارتوبده من بهت تک بزنم ؟باشه؟؟؟

(28-11-2014، 01:01 PM)0212 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-11-2014، 01:00 PM)saeedjoon نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
لیلا این کارا چیه جای اینکه شارژتو بدی به این و اون بفرست برای مامانت یا داداشت هم خوشحالون میکنی هم  پولت هدر نمیره اگه به اعتباره من هرشب 5تا اعتبار میدم بهت پولم نمیخواد Biggrin.gif

شايد مامانش يا داداشش ايرانسل نداشته باشه تكليف چيست؟  Biggrin.gif

تکلیف فرستادن واسه منه.

(28-11-2014، 01:03 PM)asma72 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
لیلابهت اعتبارمیدم واس منم میفرسی؟فقط من توبه کردم نمیتونم شماره بدم توشمارتوبده من بهت تک بزنم ؟باشه؟؟؟

بعد شمارتو ندی و ب جاش تک بزنی چجوری میشه؟

(28-11-2014، 01:04 PM)iman.s نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-11-2014، 01:01 PM)0212 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
لیلا این کارا چیه جای اینکه شارژتو بدی به این و اون بفرست برای مامانت یا داداشت هم خوشحالون میکنی هم  پولت هدر نمیره اگه به اعتباره من هرشب 5تا اعتبار میدم بهت پولم نمیخواد Biggrin.gif

شايد مامانش يا داداشش ايرانسل نداشته باشه تكليف چيست؟  Biggrin.gif

تکلیف فرستادن واسه منه.

اگه به سابقه دار بودنه بايد اول بده من Biggrin.gif ليلون بده من دوتا بوستم ميكنم Biggrin.gif يه هفتس واسه جي افم اس ندادم بده دلِ اونو هم شاد كن Biggrin.gif
\

سپاس شده توسط MamaliReza7