بالا

موبایل روز | DailyMobile.IR

وبسایت تخصصی موبایل و برنامه های اندرویدی

امتیاز موضوع:
  • 33 رای - 3.45 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
در اول ایرانسل و بحث کدهای مورد همراه

بحث در مورد کدهای همراه اول و ایرانسل
من برم کسی بماشارژنداد...میرم مسجددعاکنم کسی واسم ش بفرسه...بابای خوشگلا

سپاس شده توسط بی بی
(28-11-2014، 01:05 PM)0212 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-11-2014، 01:03 PM)admin نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-11-2014، 12:57 PM)asma72 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من عذادرست کردن بلدنیسم مامی درست میکنه...ولی خونه روتمیزکردم...ادمین خیلی خوب میشه واس من شارژبخری...ههههه.نمیدونم چرا ی جورم...بی حالم...دلتنگ یکی شدم خیلی...میخام فقط بنویسم ذهنم پره ولی حیف ک توبه کردم...

Biggrin.gif Biggrin.gif

ادمين بيا منو بيگير ... والا من غذا درست ميكنم ضرفا رو هم خودم ميشورم خونه هم كه كاري نداره تميز كردن...  Biggrin.gif  من از نظر كارايي بهينه ساز شده ترم خوب كار ميكنم اصن...

میخندی چرا Biggrin.gif ؟
درد و دل میکنه این میخنده Biggrin.gif

منم چون حال کار کردن ندازم.. کلا کسی منو نمیگیره.. 
0212  Biggrin.gif
چه تعداد روزارم بلدی
خاک و چوک!!!
بي اف پولدار نميخوام... وزير دربار نميخوام... 
من ميخوام هر روز كد باشه!!... شارژ تو سيمكارتم زياد باشه!
Tongue.gif

سپاس شده توسط 0212 ، MamaliReza7
0212 نوع نگارشت منو کشته!!! Confused
بي اف پولدار نميخوام... وزير دربار نميخوام... 
من ميخوام هر روز كد باشه!!... شارژ تو سيمكارتم زياد باشه!
Tongue.gif

سپاس شده توسط 0212
مگ قراره ادمین منوبگیره....ایش..ادمین خسیسه ی روز باش نمیمونم

دوستان عزيزم و ادمينِ عزيز بي اجازه تبليغات و آواتار همه رو بلوك كردم نت حجمي محدوديت داره پوووووووول ميخاد Biggrin.gif ماشالا اينجا بهتره 20 دقيقس اينجام سرجمع حجم ارسالي و دريافتي 3 مگابايت شده حساب كردم روزي تقريباً 33 مگابايت مصرف كنم در ماه ميشه 1 گيگ يعني تا آخر ماه نيازي نيست دوباره شارژ كنم آخه پول ميخواد اينجا جاي خيلي خوب و پسنديده ايست Biggrin.gif Heart.gif
\

(28-11-2014، 01:01 PM)0212 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-11-2014، 01:00 PM)saeedjoon نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
لیلا این کارا چیه جای اینکه شارژتو بدی به این و اون بفرست برای مامانت یا داداشت هم خوشحالون میکنی هم  پولت هدر نمیره اگه به اعتباره من هرشب 5تا اعتبار میدم بهت پولم نمیخواد Biggrin.gif

شايد مامانش يا داداشش ايرانسل نداشته باشه تكليف چيست؟  Biggrin.gif
تکلیف مشخصه دوبار زنگ بزنه به دوستاش خانوادش خوشحالشون کنه بهتر از اینکاره Biggrin.gif

(28-11-2014، 01:08 PM)بی بی نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
0212 نوع نگارشت منو کشته!!! Confused

دهنمان سرويس نمودندي والا نيستم ادبيات معلم كه Biggrin.gif معلم ادبيات كه نيستم اينجام كلاس نبودندي Biggrin.gif ناراحت نكنيد خودتان را
\

سپاس شده توسط بی بی
(28-11-2014، 01:07 PM)بی بی نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
0212  Biggrin.gif
چه تعداد روزارم بلدی
خاک و چوک!!!

يه دوست دختر خري دارما.. هر چي بگم كم گفتم... يه هفته نيست 3-4 روزه... بهم گفت محمد من و تو نمي تونيم با هم باشيم و اينا تو اعتقادات مذهبي نداري اصن و نميدونم اين حرفا من به مذهب اعتقاد دارم.. و نميدونم با هم ديگه هم خوني نداريم. بعد من گفتم باشه و اينا اولش گفتم نه و اصرار نمودندي كه نه نرو و اينا ديدم اصرار داره گفتم باشه خدافظ گفت خدافظ مواظب خودت باش ديگه رفت تا ديروز پريروز دوباره زنگ زده اصن معلوم نيست چشه... اول اصرار ميكنه كگه بره بعد بدون اين كه من چيزي بگم بر ميگرده Biggrin.gif دلش گيره عقلش نميزاره Biggrin.gif عقلشم ميفهمه... خطرناكم حسن.. Biggrin.gif
\

سپاس شده توسط بی بی
(28-11-2014، 01:07 PM)بی بی نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
0212  Biggrin.gif
چه تعداد روزارم بلدی
خاک و چوک!!!

تو بيا من بگيرمت مهندس دسپختم هم خوبه بخدا Biggrin.gif يه بار شام و ناهار بخوري نمك گير ميشي Biggrin.gif ديگه ترك نمي كني مارا
\