سپاس ها 433
سپاس شده 281 بار در 212 ارسال
(29-12-2014، 08:39 PM)fatemeh_s نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-12-2014، 08:35 PM)مسعود ده نمکی نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-12-2014، 08:33 PM)fatemeh_s نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-12-2014، 08:30 PM)maziyar نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-12-2014، 08:27 PM)fatemeh_s نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اره منم خبر دارم دوستای من میخوان همین کارو کنن
خودشما قصدش رو دارید؟
دیدگاهتون دراین باره چیست؟
والا به نظر من یه روز کار خودشو نمیکنه باید حداقل یک هفته خاموش کنن
به نظر شما یه هفته جواب میده و دلیل اینکه میگین یه هفته چیه ممنونم
بالاخره ایرانسل داره از مکالمات ما اس ام اسای ما اینترنت ما که استفاده میکنیم پول در میارن شما فکرشو بکنین چند نفر تو ایران چندتا سیم کارت ایرانسل دارن و اگه ما از هیچ کدوم از اینا استفاده نکنیم اونا میفهمن که پا تو پای ما نکنن و اینکه مطمئنم خیلی ها این کارو نمیکنن و ایرانسل هم کاری نمیکنه
عده ای از فعالان فضای مجازی با انتشار پیام های متعددی در شبکه های مجازی اپراتور ایرانسل را تهدید به ترک کرده اند.
این نفرات در اقدامی جالب جنبشی با عنوان" 10 دی روز بدون ایرانسل" را راه اندازی کرده اند و تصمیم گرفته اند در اعتراض به افزایش 2 برابری تعرفه بسته های اینترنت ایرانسل روز چهارشنبه دهم دی همگی سیم کارت های ایرانسل خود را خاموش کنند.
این نفرات در ابتدای بیانیه خود به صحبت های وزیر ارتباطات و عدم واکنش وی به افزایش قیمت بسته های اینترنتی اشاره کرده اند.
باید دید در نهایت برنده جدال میان ایرانسل و ایرانسلی ها کدام یک خواهد بود و ایا مشتریان اپراتور دوم می توانند این اپراتور را متقاعد کنند که تعرفه هایش را به حالت سابق بازگرداند یا خیر.
زندگی را طی کن و آنگاه که بر بلندترین قله هایش رسیدی لبخند خود را نثارتمام سنگ ریزه هایی کن که پایت را خراشیدند.
(دکترعلی شریعتی)
سپاس ها 433
سپاس شده 281 بار در 212 ارسال
زندگی را طی کن و آنگاه که بر بلندترین قله هایش رسیدی لبخند خود را نثارتمام سنگ ریزه هایی کن که پایت را خراشیدند.
(دکترعلی شریعتی)