بالا

موبایل روز | DailyMobile.IR

وبسایت تخصصی موبایل و برنامه های اندرویدی

امتیاز موضوع:
  • 36 رای - 2.97 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
اول رایگان شارژ ایرانسل و عمومی بحث کد همراه

بحث عمومی و کد شارژ رایگان ایرانسل و همراه اول
(26-12-2014، 06:25 PM)saeedjoon نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
محمد داداش ببخشید همینجور از دهنم پرید حاجی Undecided.gif

ببخشم؟؟براچی؟حاجی خب کلمه ی خوبیه Shy.gif

سپاس شده توسط ســـــــــعید
(26-12-2014، 06:31 PM)mohammad.omv نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-12-2014، 06:25 PM)saeedjoon نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
محمد داداش ببخشید همینجور از دهنم پرید حاجی Undecided.gif

ببخشم؟؟براچی؟حاجی خب کلمه ی خوبیه Shy.gif

فک کردم دوست نداری اینجور صدات کنم خو Biggrin.gif

سپاس شده توسط Day Mobile
سلام بچه ها.حاجی محمد خوبی Wink.gif Shy.gif

سپاس شده توسط Day Mobile
(26-12-2014، 06:44 PM)arefkh نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام بچه ها.حاجی محمد خوبی Wink.gif Shy.gif

مرسی تو خوبی؟ Wink.gif Biggrin.gif

(26-12-2014، 04:08 PM)Ali ZyXEl نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دوستان واسه اینکه از بیکاری در بیاید یه سوال و در خواست راهنمایی  Biggrin.gif
من می خوام یه لپ تاپ hp بگیرم.منتها یکی از تعمیر کاران بهم گفت لپ تاپ های hp خیلی خرابی دارند و معمولا چیپست اونها خراب میشه.کسی در این مورد اطلاعی داره؟

والا من سه ساله hp دارم. بخدا آخ نگفته. جاله من همیشه لپ تاپم روشنه.. اصلن خاموشش نمیکنم. البته چرا باتریش ضعیف تر از اولش شده بود..به خاطر همین الآن بدون باطری روشنه زدمش به برق.
همیشه هم در حال دانلوده
بي اف پولدار نميخوام... وزير دربار نميخوام... 
من ميخوام هر روز كد باشه!!... شارژ تو سيمكارتم زياد باشه!
Tongue.gif

سپاس شده توسط Ali ZyXEl
(26-12-2014، 06:56 PM)بی بی نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(26-12-2014، 04:08 PM)Ali ZyXEl نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دوستان واسه اینکه از بیکاری در بیاید یه سوال و در خواست راهنمایی  Biggrin.gif
من می خوام یه لپ تاپ hp بگیرم.منتها یکی از تعمیر کاران بهم گفت لپ تاپ های hp خیلی خرابی دارند و معمولا چیپست اونها خراب میشه.کسی در این مورد اطلاعی داره؟

والا من سه ساله hp دارم. بخدا آخ نگفته. جاله من همیشه لپ تاپم روشنه.. اصلن خاموششn نمیکنم. البته چرا باتریش ضعیف تر از اولش شده بود..به خاطر همین الآن بدون باطری روشنه زدمش به برق.
همیشه هم در حال دانلوده

حالا چرا hp برندهای بهتری هم هست

دوستان جواب این سوال چی میشه
میدونی تا چقدر بعد از تاریخی که چک رو بهمون دادنرو نقدش کنیم
تا یک سال
تا شیش ماه
تا یک ماه
فقط همون تاریخ

(26-12-2014، 06:16 PM)mohammad.omv نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام عصر جمعتون بخیر... Heart.gif
مسابقه ی شهروندی داره شارژ میده کسایی که دیروز نگرفتن الان میتونن شارژ بگیرن ولی کسانی که گرفتن بهشون کد تکراری میده Wink.gif

این مسابقه ایرانسله یا همراه اول؟؟؟؟؟

(26-12-2014، 07:09 PM)جبرئیل نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دوستان جواب این سوال چی میشه
میدونی تا چقدر بعد از تاریخی که چک رو بهمون دادنرو نقدش کنیم
تا یک سال
تا شیش ماه
تا یک ماه
فقط همون تاریخ
شش ماه

سپاس شده توسط جبرئیل
Undecided.gif ادمین چرا هی تاپیک پاک می‌کنی و دوباره می‌زنی
  • اندیشه نیک
  • گـفتـار نیک
  • کردار نیک
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اعتبار = اعتبار