بالا

موبایل روز | DailyMobile.IR

وبسایت تخصصی موبایل و برنامه های اندرویدی

امتیاز موضوع:
  • 36 رای - 2.97 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
اول رایگان شارژ ایرانسل و عمومی بحث کد همراه

بحث عمومی و کد شارژ رایگان ایرانسل و همراه اول
من زدم گفت تبریک شما برنده اسپورت تیج شدید یعنی چی

(27-12-2014، 06:44 PM)parava نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-12-2014، 06:26 PM)BiGHAM نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-12-2014، 06:25 PM)فاطمه20 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کد شانسو از کجا بگیریم Huh.gif

یک بار دیگه میگم... Undecided.gif

دوستان به سایت زیر برید

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعد کد شانستون رو بگیرید...
بعد از طریق راهنما استفاده موجود توی سایت برای هر سیمکارت میتونید شارژ بگیرید...

بعد از زدن کد شانس باید یک تراکنش انجام بدید که ارزون ترینش موجودی گرفتن از کارت بانکی هست...
و فقط شارژ رو دیر میفرسته باید منتظر بمونی تا اتوشارژ بشه...
سلام . میشه لطف کنین بیشتر توضیح بدین . سرکاریه ؟

توی سایتی که گذاشتم همه توضیحات رو نوشته...
سرکاری هم نیست من خودم دوتا گرفتم...
خــــــــدافـــــــــــــظ heart
                 GooD ByE heart

بی غم . ممنون . دوتا ... چندی گرفتی ؟ 

(27-12-2014، 06:52 PM)parava نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بی غم . ممنون . دوتا ... چندی گرفتی ؟ 

دوتا 1000 تومنی... Exclamation
خــــــــدافـــــــــــــظ heart
                 GooD ByE heart

سپاس شده توسط parava
(27-12-2014، 06:42 PM)sepahan نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-12-2014، 06:37 PM)amraja نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینا رمز کارتمونو ندزدند Undecided.gif

خو برو عوضش کن
مهمتر از رمز دوم / cvv2 هستش

فعلا که حسش نیست برم ATM، بعدا می‌رم عوضش می‌کنم Undecided.gif
  • اندیشه نیک
  • گـفتـار نیک
  • کردار نیک
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اعتبار = اعتبار

شارژ که نیس بازم . 6 تا اعتبار دارم هر کی زودتر لطف کنه همین امشب جبران خواهد شد . 

سلام
دوستان ی توضیح میدید دقیقا مرحله به مرحله باید چیکار کرد؟
من *780# رو ک میگیرم این چیزی ک تو سایت زده نیس
مرسی
                                                                                       24

ملت
من زدم گفت تبریک شما برنده اسپورت تیج شدید یعنی چی
Undecided.gif

من کد گرفتم اما حسابم نیومد ک بی عم
Biggrin.gif

دو تا سوال :اول چرا نوشته تا 20هزار تومن ولی همه هزار گرفتن بعد اگه خط خاموش باشه هم اتو شارژمیشه دیگه بله؟

آری،آغــــــــــاز دوست داشتن اســــــــــت
گــــــــــر چه پایان راه نا پیداســــــــــت
مــــــــــن به پایان دگر نیندیشــــــــــم
کــــــــــه همین دوست داشتن زیباســــــــــت