بالا

موبایل روز | DailyMobile.IR

وبسایت تخصصی موبایل و برنامه های اندرویدی

امتیاز موضوع:
  • 36 رای - 2.97 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
اول رایگان شارژ ایرانسل و عمومی بحث کد همراه

بحث عمومی و کد شارژ رایگان ایرانسل و همراه اول
(29-12-2014، 02:56 AM)atefeh نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-12-2014، 02:47 AM)mohammad.omv نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بستمو خودم باک کردم چون که مدیر هستم در شان من نیست از این عکسا بزارم
دخترا دیگه برین بخوابین...دیر وقته ها Biggrin.gif

ی سوال امتحانات شروع نشده مگه؟

ادمین خودت شاهد باش من کاری باهاشون ندارم هی خودشون میان ها... Biggrin.gif

همه که رفتن و همچنان پسرها پیروز شدن و دخترها عقب نشینی کردن.... Biggrin.gif
وای وای یادش بخیر میگفتیم دخترا موشن مثل خرگوشن پسرا شیرن مثل شمشیرن... Undecided.gif Biggrin.gif
چه دورانی بود یادش بخیر دوست دارم برگردم به همون دوران... Undecided.gif Undecided.gif
خــــــــدافـــــــــــــظ heart
                 GooD ByE heart

سپاس شده توسط Day Mobile
(29-12-2014، 03:02 AM)BiGHAM نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
وای وای یادش بخیر میگفتیم دخترا موشن مثل خرگوشن پسرا شیرن مثل شمشیرن... Undecided.gif  Biggrin.gif
چه دورانی بود یادش بخیر دوست دارم برگردم به همون دوران... Undecided.gif  Undecided.gif

بی غم بزار دخترا برن بعد بگو رفتن Cool.gif
زندگی را طی کن و آنگاه که بر بلندترین قله هایش رسیدی لبخند خود را نثارتمام سنگ ریزه هایی کن که پایت را خراشیدند.
                                                                                                      (دکترعلی شریعتی)

(29-12-2014، 03:04 AM)atefeh نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-12-2014، 03:02 AM)BiGHAM نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
وای وای یادش بخیر میگفتیم دخترا موشن مثل خرگوشن پسرا شیرن مثل شمشیرن... Undecided.gif  Biggrin.gif
چه دورانی بود یادش بخیر دوست دارم برگردم به همون دوران... Undecided.gif  Undecided.gif

بی غم  بزار دخترا برن بعد بگو رفتن Cool.gif

یک دختر هیچی حساب میشه... Biggrin.gif
                 GooD ByE heart

(29-12-2014، 03:06 AM)BiGHAM نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-12-2014، 03:04 AM)atefeh نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بی غم  بزار دخترا برن بعد بگو رفتن Cool.gif

یک دختر هیچی حساب میشه... Biggrin.gif

من رفتم،هرچقدر میخوای از این حرفا بزن Biggrin.gif
نیمه شبتون بخیر Wink.gif
زندگی را طی کن و آنگاه که بر بلندترین قله هایش رسیدی لبخند خود را نثارتمام سنگ ریزه هایی کن که پایت را خراشیدند.
                                                                                                      (دکترعلی شریعتی)

خوب دیگه منم برم فعلا شبتون بخیر... Blush.gif
بازم اینها شوخی بودن ناراحت نشین... Biggrin.gif
                 GooD ByE heart

بچه بودین نمیفهمیدین یه چیزی میگفتین اینکه دلیل نمیشه

hi Wink.gif
Shy.gif

ادی به قولت عمل کن دوتا از اینا رو محروم کن مردم از بس صفحات انجمن رو ورق زدم Biggrin.gif

(29-12-2014، 09:56 AM)saeedjoon نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ادی به قولت عمل کن دوتا از اینا رو محروم کن مردم از بس صفحات انجمن رو ورق زدم Biggrin.gif

راست میگه دیگه ادمین،همشونو محروم کن، من الان اومدم میگم خدایا دیشب شارژ بوده این همه صفحه رفته جلو !!!