بالا

موبایل روز | DailyMobile.IR

وبسایت تخصصی موبایل و برنامه های اندرویدی

امتیاز موضوع:
  • 36 رای - 2.97 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
اول رایگان شارژ ایرانسل و عمومی بحث کد همراه

بحث عمومی و کد شارژ رایگان ایرانسل و همراه اول
البرت
فعلا از اینجا دانلود کن تا اونو درست کنم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط albert
ممنون سعید جان Heart.gif Heart.gif
ممکنه کوتاه بیام   ولی  کووووووووو      تا بیام  Biggrin.gif    Biggrin.gif

مژده دوستان! میخوام به جای اینکه ماهی بهتون بدم.ماهیگیری یادتون بدم Wink.gif
از سایت 780 روزی 2 تا کد میتونید بگیرید

اکثرا غیر از مرورگری که استفاده می کنن مثل chrome یا mozilla یا opera یا هرچیز دیگه internet explorer رو هم روی سیستم بصورت پیش فرض دارن.
که از explorer می تونن بصورت جدا 2 تا کد بگیرن.من که chrome و mozilla رو هم دارم.روزی 6 تا کد می تونم بگیرم.با موبایل هم فکر کنم بشه بری سایت کد بگیری.
اکثر مودم ها آی پی شون دینامیکه.و مودم های با آی پی استاتیک (ثابت) خیلی کم پیدا میشه.یعنی شما با خاموش و روشن کردن مودم تون آی پی تون عوض میشه و می تونین روزانه بی نهایت از این کدها بگیرین.به صورت بدون مرز. hiddenmafia_007

(29-12-2014، 06:45 PM)hiddenmafia_007 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مژده دوستان! میخوام به جای اینکه ماهی بهتون بدم.ماهیگیری یادتون بدم  Wink.gif
از سایت 780 روزی 2 تا کد میتونید بگیرید

اکثرا غیر از مرورگری که استفاده می کنن مثل chrome یا mozilla یا opera یا هرچیز دیگه internet explorer رو هم روی سیستم بصورت پیش فرض دارن.
که از explorer می تونن بصورت جدا 2 تا کد بگیرن.من که chrome و mozilla رو هم دارم.روزی 6 تا کد می تونم بگیرم.با موبایل هم فکر کنم بشه بری سایت کد بگیری.
اکثر مودم ها آی پی شون دینامیکه.و مودم های با آی پی استاتیک (ثابت) خیلی کم پیدا میشه.یعنی شما با خاموش و روشن کردن مودم تون آی پی تون عوض میشه و می تونین روزانه بی نهایت از این کدها بگیرین.به صورت بدون مرز.  Shy.gif  hiddenmafia_007

سلام گرفتن کد راحته مشکل در شارژ شدن هست
چزوری شارژ کنم
توی 780 هم کد رو وارد کردم نوشات شما برنده شارژ هزار تومانی ولی نگا کردم هیچی به شارژم اضافه نشد
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط استارک
(29-12-2014، 05:52 PM)Ali ZyXEl نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یه توصیه به دوستانی که از 780 شارژ گرفتن میکنم، اینکه تا اونجایی که میتونید در اولین فرصت رمز دوم کارت بانکی تون رو عوض کنید. این روش موجودی گرفتن از طریق USSD اصلا امن نیست.

واقعا علی؟ Sad.gif
ایرانسل ایرانسل مرگ به نیرنگ تو شارژ جوانان ما میچکد از چنگ تو  Undecided.gif

البرت جان
لینک درون امضا درست شد Heart.gif Heart.gif

سپاس شده توسط albert
لطفا به منم با پیام کد شانس بدید!

(29-12-2014، 06:40 PM)ali1 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
این جریان کد *555*3*2*4# چیه؟؟؟؟یکی فرستاده میگه اینترنت نامحدوده
کسی میدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

انگار بسته اینترنت رایگانه، من زدم پیام فعال سازیشم اومد گفت تا 24 ساعت دیگه...... حالا منتظرم ببینم جریانش چیه، *555# رو بزنی بعدش برو رو تریفه ها اونجا زده طر نقر ای رایگان

(29-12-2014، 07:14 PM)hiddenmafia_007 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-12-2014، 07:13 PM)Shabnam Sharifi نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-12-2014، 07:03 PM)Shabnam Sharifi نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کد شانس بازم دارین Tongue.gif

دیگه کد اضافی ندارین Sad.gif

خدمت شما :
843347567484 -

مررررررسی ممنون Heart.gif

*555# رو بزن بعدش روی تعرفه ها برو اونجا زده طرح نقره ای رایگان