بالا

موبایل روز | DailyMobile.IR

وبسایت تخصصی موبایل و برنامه های اندرویدی

امتیاز موضوع:
  • 23 رای - 3.17 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
موبایل بین تاپیک روز بحث کاربران آزاد

تاپیک بحث آزاد بین کاربران موبایل روز
(23-02-2015، 12:42 AM)کوروش هخامنش نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پدر خوابش میاد باید صبح 6 پاشم
خودتون حلش کنید پس فردا میام رسیدگی کنم فردا روز پستیمه باید تو شب تو سرما پست بدم  Sad.gif
من رفتم شب همگی خوش  Heart.gif Heart.gif Heart.gif

شب تو هم خوش پدر کوروش... Biggrin.gif Heart.gif
ای وای تو این سرما میخوای پست بدی از زیر لباس گرم بپوش پدر سرما نخوری... Undecided.gif
خــــــــدافـــــــــــــظ heart
                 GooD ByE heart

سپاس شده توسط کوروش هخامنش
سلام منم اومدم 

حسین اره تستر ها جدید شدن منم اونور احساس غربت میکنم بخدا  Biggrin.gif

بی بی من دیدم کد ها کار نمیکنه نذاشتم ایشالا کد های درستو خودم براتون میذارم حالشو ببرین به اونوریا ام نمیدم  Biggrin.gif
ایرانسل ایرانسل مرگ به نیرنگ تو شارژ جوانان ما میچکد از چنگ تو  Undecided.gif

سپاس شده توسط بی بی
(23-02-2015، 12:45 AM)BiGHAM نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(23-02-2015، 12:42 AM)کوروش هخامنش نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پدر خوابش میاد باید صبح 6 پاشم
خودتون حلش کنید پس فردا میام رسیدگی کنم فردا روز پستیمه باید تو شب تو سرما پست بدم  Sad.gif
من رفتم شب همگی خوش  Heart.gif Heart.gif Heart.gif

شب تو هم خوش پدر کوروش... Biggrin.gif Heart.gif
ای وای تو این سرما میخوای پست بدی از زیر لباس گرم بپوش پدر سرما نخوری... Undecided.gif

آره عمو جان اگه پدر شهید شد مراسمی در خور شان و منزلتم تو انجمن برپا کنید  Biggrin.gif Biggrin.gif Biggrin.gif

مجی کجاس؟
چن روزیه ازش خبری نیست؟
زندگی را طی کن و آنگاه که بر بلندترین قله هایش رسیدی لبخند خود را نثارتمام سنگ ریزه هایی کن که پایت را خراشیدند.
                                                                                                      (دکترعلی شریعتی)

دلیل خوشی شماها چه میتوانه باشه؟

‏:-)‏

ما تازه بعد چن وقت پدرمون روپیدا کردیم،پدر ما رو تنها نذار گریه  گریه
زندگی را طی کن و آنگاه که بر بلندترین قله هایش رسیدی لبخند خود را نثارتمام سنگ ریزه هایی کن که پایت را خراشیدند.
                                                                                                      (دکترعلی شریعتی)

(23-02-2015، 12:47 AM)╮ϝα☨ℯ₥ℯɧ╭ نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام منم اومدم 

بی بی من دیدم کد ها کار نمیکنه نذاشتم ایشالا کد های درستو خودم براتون میذارم حالشو ببرین به اونوریا ام نمیدم  Biggrin.gif

سلام به روی ماهت
                                                                                                      (دکترعلی شریعتی)

(23-02-2015، 12:50 AM)╮ϝα☨ℯ₥ℯɧ╭ نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
حامد خوشبم چون پیش هم هستیم و کسی بهمون توهین نمیکنه اینجا   Biggrin.gif

اهان.!‏
‏‎
خوشبحالتون ن غم ن غصه دارید!

(23-02-2015، 12:47 AM)╮ϝα☨ℯ₥ℯɧ╭ نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام منم اومدم 

سلام فاطی جان... Undecided.gif
خوبی؟؟؟ Heart.gif
خــــــــدافـــــــــــــظ heart
                 GooD ByE heart