بالا

موبایل روز | DailyMobile.IR

وبسایت تخصصی موبایل و برنامه های اندرویدی

امتیاز موضوع:
  • 54 رای - 2.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
تاپیک رایگان شارژ اپراتورها

تاپیک شارژ رایگان اپراتورها
(27-12-2016، 07:55 PM)queen_regnant نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
امروز میتونم تو هرمی ۳هزارتومنی ایرانسل شرکت کنم؟؟؟؟

بله.تا‏ ‏اخر‏ ‏دیماه
گفـــتار‏ ‏‏ ‏‏ ‏‏ ‏‏ ‏‏ ‏‏ ‏پنـــــدار‏ ‏‏ ‏‏ ‏‏ ‏‏ ‏‏ ‏کــــردار
‏ ‏‏ ‏‏ ‏‏ ‏‏ ‏‏ ‏‏نــــــــــــیــــــــــکــــــــــ

سپاس شده توسط Finally I ll get it ، queen_regnant ، S I L E N C E
دوستان ریمیکس امتیازم 30000 رسیده
چجوری شارژم رو بگیرم؟
مستقیم شارژ میکنه یا کد میده؟

سپاس شده توسط Finally I ll get it ، S I L E N C E
5 بار ارسال ر 5000 ب 20012
مستقیم شارژ میکنه

سپاس شده توسط Pedram13744 ، S I L E N C E ، MaNi
دوساان چطوري شارژم از 307507بگيريم امروز اخرين روزه لطفاا بگيد 555فرستادم ّهم چيزي نيومد ازظهرعضو بودم

50502 مورد مشابه بوده دیروز شرکت کرده باشند و هنوز بعضی دعوتا موثر نشده باشه؟! Undecided

(27-12-2016، 08:44 PM)Finally I ll get it نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
50502 مورد مشابه بوده دیروز شرکت کرده باشند و هنوز بعضی دعوتا موثر نشده باشه؟! Undecided

من دیروز شرکت کردم و امروز محتوا هم دریافت کردم ولی هیچکدوم از خط هام هنوز دعوت موثر حساب نشده

برای من بیشترش موثر شده با اینکه موقع ارسال محتوا خاموش بوده و چون نمیدونم کدوم دعوت بوده فکر کنم باید فردا هم عضو باشم

سپاس شده توسط S I L E N C E
ویژه کاربران اعتباری!
 به ازای دعوت از هر دوست، ۲ هزار تومان شارژ‌ قطعی رایگان دریافت کنید. عضویت با ارسال ۵۰۰ به ۳۰۲۵۰۴

مشترک گرامی شما عضو سرویس  اپلیکیشن صفر و یک  می باشید . در صورت تمایل به غیرفعالسازی کلمه خاموش یا off را ارسال نمایید
*
پشتیبانی : ۰۲۱۴۱۹۵۷ و ساعات پاسخ گویی : ۹ الی ۲۳

کسی شرکت کرده اینو،؟
آبــی تـریـن زلال حیــاتـم ظهـــــــور کــن ...
heart الهم عجل لولیک الفرج heart

(27-12-2016، 09:06 PM)ط‍ــــــــوفـــــــان نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ویژه کاربران اعتباری!
 به ازای دعوت از هر دوست، ۲ هزار تومان شارژ‌ قطعی رایگان دریافت کنید. عضویت با ارسال ۵۰۰ به ۳۰۲۵۰۴

مشترک گرامی شما عضو سرویس  اپلیکیشن صفر و یک  می باشید . در صورت تمایل به غیرفعالسازی کلمه خاموش یا off را ارسال نمایید
*
پشتیبانی : ۰۲۱۴۱۹۵۷ و ساعات پاسخ گویی : ۹ الی ۲۳

کسی شرکت کرده اینو،؟

بله از 2 ماه پیش فعاله و میده، هرمی هست به ازای هر دعوت 2تومن مستقیم میده.
فعلا هم خسته شده جواب نمیده Biggrin.gif

سپاس شده توسط ط‍ــــــــوفـــــــان ، Finally I ll get it
چراا کسي جوابم نميده