سپاس ها 2895
سپاس شده 4515 بار در 1420 ارسال
۸۴۹۱ انبوه داد.تست نشده
گفـــتار پنـــــدار کــــردار
نــــــــــــیــــــــــکــــــــــ
سپاس ها 530
سپاس شده 961 بار در 314 ارسال
29-12-2016، 05:05 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 29-12-2016، 05:06 PM توسط lollipop.)
(29-12-2016، 04:41 PM)kermani نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یه خائن رفته زیر پست اینستاگرام 780 نوشته
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بعضی نرم افزارای شارژ با کلیردیتا نمیشده دوباره وارد شد البته با روت میشده! اینجور مسابقات بعد مدتی باعث ضرر 780 و غیره میشه چون یک عده خیلی سیم کارت دارن. بنظرم اگه ضرر کردین روشای تقلب رو ببندین بعد مسابقه هفتگی رو روزانه بذارین البته احتمالا ناممکنه همچنین امتیاز تراکنش پرداخت قبض یا خرید شارژ احتمالا 10 بوده و امتیاز سوال هفتگی 500 و معلومه همه ترجیح میدن سوال مشترک جواب بدن بجای پرداخت قبض یا خرید شارژ.
از نوشتش معلومه کار همین کاربر
Finally I ll get it
بعضیا انگار کلا مشکل دارن می رن لو میدن چی بهشون میماسه نمیدونم یدونه این ۷۸۰ شارژ ثابت میداد اونم برداشتن البته لو نمیدادن هم بعضیا به هر روشی چندصد نسخه از ۷۸۰ رو کلون کرده بودن و ۷۸۰ هم شک میکنه دیگه
این روزا هم شارژ خیلی کم شده یدونه هرمی میاد کلی مشکل داره
من در شعبده بازی روی طناب راه رفتهام
میدانم چقدر دشوار است
اما به جرات میگویم
که آدم بودن و روی زمین راه رفتن
از این هم سختتر است.
سپاس ها 530
سپاس شده 961 بار در 314 ارسال
(29-12-2016، 05:03 PM)eoeoeoeo نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شارژ رایگان 2000تومانی ایرانسل
فقط سیمکارتیهایی که به هیچ عنوان تو این سرشماره شرکت نکردن دعوت موفق حساب میشن
ارسال کد 556406602 به شماره 738150 سپس ارسال 900 به 738150 هزینه 300 تومان.
خودم الان گرفتم
من ۳ تا سیم رو زدم ولی دعوتا ثبت نشدن
یعنی اون شادژ ۲ تومنی که بعد ۴۸ ساعت میداد رو کسی گرفته باشه دیگه اینو نمیشه شرکت کرد؟؟
من در شعبده بازی روی طناب راه رفتهام
میدانم چقدر دشوار است
اما به جرات میگویم
که آدم بودن و روی زمین راه رفتن
از این هم سختتر است.