بالا

موبایل روز | DailyMobile.IR

وبسایت تخصصی موبایل و برنامه های اندرویدی

امتیاز موضوع:
  • 39 رای - 2.87 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
اول تاپیک رایگان شارژ ایرانسل و همراه

تاپیک شارژ رایگان ایرانسل و همراه اول
(13-05-2016، 12:36 AM)Soheilkhan نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دوستان حدس کلمه هفته پیش ازش گرفتم این هفته هم شرکت کردم فردا میشه ۵۰۰ ایا شارژا متفاوت و صحیحند یا چون گرفتم دیگه نمیده؟؟

فردا جواب بده و بگیر،،،،سالم هستن دوست عزیز

سپاس شده توسط rozbehgol ، Soheilkhan ، ABDOLREZA ، سید حسین احمدی
کدهایی که برای کاست یا کلاکت و یا زنگ مدرسه می فرستین به جای ده بار نه بار بزنین تا ده تومان شارژتون رو کم نکنه اگه ده بار بفرستین به محض دریافت شارژ دهمی ده هزارتومان از شارژتون کم میکنه پس بعد از شارژ نهمی دیگه نزنین و مسابقه رو لغو کنین...

سپاس شده توسط Fazoo_aalam2000 ، AFSHIN8080 ، ABDOLREZA ، سید حسین احمدی
دوستان هرمی هنگه یا نه؟

دوستان برا شما هم جواب حدس کلمه دیر میاد من فرستادم پیامش نیومد؟

یکی جواب نمیده که آیا هرمی ایرانسل هنگه یا نه؟ممنون میشم جواب بدین .درسته اعتبار نداریم ولی عضو قدیمی هستیم....

دوستان چرا حدس کلمه جواب نمیده؟؟؟یه ساعته فرستادم هنوز جواب نداده؟؟؟ Undecided.gif Sad.gif

(13-05-2016، 01:04 AM)melad نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یکی جواب نمیده که آیا هرمی ایرانسل هنگه یا نه؟ممنون میشم جواب بدین .درسته اعتبار نداریم ولی عضو قدیمی هستیم....

هنگ نیست دوست عزیز زیر ۵ ثانیه جواب میده
همین الان ازش ۱۰ تومن شارژ گرفتم Angel.gif

سپاس شده توسط AFSHIN8080 ، melad ، sepideh
الان جواب حدس کلمه زود میاد دوستان من گرفتم

سپاس شده توسط AFSHIN8080 ، سید حسین احمدی
حدس کلمه چرا به من شارژ نمیده؟؟؟ همش میگه درخواست شما ثبت شد....!!!!!
Cool.gif

سپاس شده توسط "TAGHDIR"
(13-05-2016، 01:40 AM)sky نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
حدس کلمه چرا به من شارژ نمیده؟؟؟ همش میگه درخواست شما ثبت شد....!!!!!

الان برامنم اینجوری شد یه کم بعدترش ش رو داد بزارید فردا بگیرید الان اذیت میکنه تا ش رو بده

سپاس شده توسط sky ، "TAGHDIR" ، S I L E N C E ، AFSHIN8080 ، سید حسین احمدی