بالا

موبایل روز | DailyMobile.IR

وبسایت تخصصی موبایل و برنامه های اندرویدی

امتیاز موضوع:
  • 26 رای - 3.62 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
اول تاپیک رایگان شارژ ایرانسل و مسابقات همراه

تاپیک شارژ رایگان مسابقات ایرانسل و همراه اول
خب اینجا خیلی از کاربرا نمیتونن بگیرن چون بعضی نامردا میرن شبکه های اجتماعی به خاطر 4 تا لایک گرفتن میزارن Sad.gif Sad.gif
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط shiloo
دوستان یه سوال من تمام خطوطی که باهاشون شارژ گرفتم 2 تومن شارژ روشون بود یعنی دقیق 20000 هزار ریال
الان 18000 هزار ریال هستش یعنی هر مسابقه 100 تومن کم کرده
کسی تست کرده امروز ببینم چقد از سیم کارتش کم شده Lightbulb.gif Lightbulb.gif Lightbulb.gif
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو پیاماش گفته بود هر پیام صد تومن.اون پیام اول که عضو میشی رایگانه فقط واسه پیامی که کد شارژ بهت میده صدتومن کم میکنه.

سپاس شده توسط Sajad_N
چرا همراه اول دیگه پیش بینی بازی نمیزاره؟

دیگه برا هر مسابقه انگاری 8282 فقط 100ت کم میکنه ارزونش کرده Biggrin.gif
♥ خدایا : خود خواهی را چنان در من بکش، یا چندان برکش ، تا خود خواهی دیگران را احساس نکنم و از آن در رنج نباشم .♥
♥دکتر علی شریعتی / کتاب نیایش ♥

سپاس شده توسط Man$ouR
(03-05-2015، 09:41 PM)ASUS نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیگه برا هر مسابقه انگاری 8282 فقط 100ت کم میکنه ارزونش کرده  Biggrin.gif

خودش میدونه مشتری ثابتش هستیم تخفیف قائل شده Dodgy.gif

سلام
40مگ روزانه هنوز هست؟؟؟
چ جوووری فعال میشه؟؟
پرواز کن ک در اوج بمانی...
اینجا خیلی ها پرواز نکرده از اوجشان می گویند!!!؟؟؟؟

یکی ج بده بدجووور واجبه
پرواز کن ک در اوج بمانی...
اینجا خیلی ها پرواز نکرده از اوجشان می گویند!!!؟؟؟؟

(03-05-2015، 09:52 PM)artan نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یکی ج بده بدجووور واجبه

نه فعال نیست...نسل نو بود که دیگه به اونایی که قدیم گرفتن نمیده...اما فک کنم به سیکارت جدیدا 15مگ بده...اینو شک دارم...
اونی که برات کف میکنه.........دلستره نه من!!! اینو من پشته یه کامیون خواندم کلی خندیدم  Biggrin.gif
دوستان کسی قبض 5000تومنی ایرانسل داره من خریدارم...هرکی دازه پ خ بده Biggrin.gif

(03-05-2015، 09:49 PM)artan نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام
40مگ روزانه هنوز هست؟؟؟
چ جوووری فعال میشه؟؟

نمیده