بالا

موبایل روز | DailyMobile.IR

وبسایت تخصصی موبایل و برنامه های اندرویدی

امتیاز موضوع:
  • 26 رای - 3.62 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
اول تاپیک رایگان شارژ ایرانسل و مسابقات همراه

تاپیک شارژ رایگان مسابقات ایرانسل و همراه اول
(03-05-2015، 09:32 PM)Sajad_N نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دوستان یه سوال من تمام خطوطی که باهاشون شارژ گرفتم 2 تومن شارژ روشون بود یعنی دقیق 20000 هزار ریال
الان 18000 هزار ریال هستش یعنی هر مسابقه 100 تومن کم کرده
کسی تست کرده امروز ببینم چقد از سیم کارتش کم شده Lightbulb.gif Lightbulb.gif Lightbulb.gif

منم 120 انتقال میدادم و 100 کم میکرد

سپاس شده توسط Sajad_N
من فک کردم نتیجه گرفتم که شارژ بخرم خیلی به نفمه Biggrin.gif
....

دوستان عزیز اینجا جای بحث کردن نیست فقط در مورد موضوع تاپیک صحبت کنین Lightbulb.gif
تلگرام موبایل روز @dailymobile

من موافقعم مدیر درست میگه کسانیکه پست میذارن کد شارژارو ببینن باقی که تازه کارن و تجربه ندارن باید فقط صفحه خالی ببینن
100هزار تومان شارژ ایرانسل بصورت خط به خط 90هزارتومان هرکی خاص بیاد خصوصی

بچه ها کد اون هزارتا پیامک به قیمت دو هزارتومن فعال کردم از کجا ببینم فعال چه کدی رو بزنم

(03-05-2015، 11:52 PM)amir reza نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من موافقعم مدیر درست میگه کسانیکه پست میذارن کد شارژارو ببینن باقی که تازه کارن و تجربه ندارن باید فقط صفحه خالی ببینن

خالی از کدارو همون تازه کارا میزارن خخخخ هیچ‌وقت اینطور حرف نزنید 

سپاس شده توسط ho_ostad
(03-05-2015، 11:52 PM)amir reza نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Undecided.gif بردار من شما 10 روزه عضو شدی اگه قرار بود اینجوری باشه الان شما هم اینجا نبودی و بعضی از کاربرا هم یه ساله عضو هستن و فقط میان میخونن و میرن نمیشه که چون پستی ارسال نکردن نذارم تاپیک ببین - بحث رو ادامه ندید ممنون
همتون هم میدونین که 99 درصد شارژ ها از ساعت 5 عصر تا 8 شب میان پس بهتره این مواقع تو انجمن باشین تا شارژی از دست ندید به غیر اینکه اون پیامک انبوه رو هم ارسال میکنه

سپاس شده توسط Sajad_N ، farhad4444 ، man
کسی نمیدونه کد استعلام هزارتا پیامک چیه دومین بار دوتومن شارژم کم میشه توروخدا کمک کنید

آدمین ببین داریم در مورد کد که رفتن کپی کردن تو رسانها پخش کردن اعتراض میکنیم و همه دوستانم بخاطر این غزیه ناراحتن مگر کپی کردن خلاف نیست امشبم شارژ نگرفتم اعصابم بهم ریخته خودتونم نگرفتین این رسمشه
100هزار تومان شارژ ایرانسل بصورت خط به خط 90هزارتومان هرکی خاص بیاد خصوصی

(04-05-2015، 12:02 AM)Sajad_N نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ادمین یه کار فقط به نظرم انجام بده مهمان ها رو نزار ببینن
تا عضو بشن اگه خواستن عضو میشن اگه نه نزار ببینن

برای ثبت نام ایمیل میخواد خیلی از افراد هستن اصلا نمیدونن ایمیل چیه - وقتی طرف نبینه چی تو سایته برای چی باید عضو بشه !!!تازه الان مهمونا کم شده و اعضا بیشتر شده

سپاس شده توسط Sajad_N ، Hamzeh707