سپاس ها 5
سپاس شده 328 بار در 99 ارسال
(30-10-2014، 07:31 PM)0212 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-10-2014، 07:21 PM)POUYA نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلامی دوباره
با خواست آدمین و کاربران گل دوباره برگشتیم!
سلام تشكر كوچيكتم هستم واقعاً... و معذرت بخاطر مسائل قبلي.....................................
سلام
فدات داداش
ولی فک نکنم ما در گذشته مشکلی با هم داشته بودیم
✍بہ بعضـــــیا همـــــ باســـــ گفــــٺ بـــــزار شـــــرایـط مُهــیـا بشـہ دهـــــڹ تـــــواَم ســـــرویـس میشـہ
هـــHـــهــــہ
سپاس ها 5
(30-10-2014، 09:34 PM)Mojtaba6 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-10-2014، 09:33 PM)POUYA نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اوه بالاخره درست شد
دو ساعتی میشه میخوام لاگین شم ارور داد
ریست پاسورد رو هم زدم بازم ارور میداد
بالاخره شد دیگه
دست به دست هم دادیم درست شد
آره باو
کلا دیگه بیخیال شده بودم
پسورد قبلی رو درست میزدم اشتباه میگفت
ریست کردم جدید رو زدم باز اشتباه و...
✍بہ بعضـــــیا همـــــ باســـــ گفــــٺ بـــــزار شـــــرایـط مُهــیـا بشـہ دهـــــڹ تـــــواَم ســـــرویـس میشـہ
هـــHـــهــــہ
سپاس ها 5
تشکر از همه دوستان فدایی دارین
هـــHـــهــــہ
سپاس ها 5
کی بود که دیروز شارژ ها اینجا گذاشت
دقیقا متنی که متن تو فیس گذاشتم رو گذاشت ولی آخرش پویا رو پاکید :دی
البته خودم میخواستم بزارم دیدم تاپیک بسته بود
بعد یه ساعت ایشون گذاشتن
هـــHـــهــــہ