بالا

موبایل روز | DailyMobile.IR

وبسایت تخصصی موبایل و برنامه های اندرویدی

امتیاز موضوع:
  • 45 رای - 2.98 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
تاپیک اپراتورها مسابقات کد

تاپیک کد مسابقات اپراتورها
(18-01-2015، 08:41 PM)mohammad.omv نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام سلام صدتا سلام حالتون خوبه؟ Blush.gif
من امروزم خوشحالم اما چراشو نمیدونم Biggrin.gif

سلام محمد جون حالت خوبه.؟
خوبه خوشحالی منم خوشحالم.
دلی هم آزادی اعلام کرد. Biggrin.gif
خــــــــدافـــــــــــــظ heart
                 GooD ByE heart

(18-01-2015، 08:41 PM)mohammad.omv نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حتما دوستتو دیدی Biggrin.gif

(18-01-2015، 08:45 PM)BiGHAM نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام محمد جون حات خوبه.
خوبه خوشحالی منم خوشحالم.
دلی هم آزادی اعلام کرد. Biggrin.gif

مرسی خوبم...اره پست هارو که خوندم پست دلشاد رو دیدم دستش درد نکنه Biggrin.gif

(18-01-2015، 08:37 PM)BiGHAM نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-01-2015، 08:34 PM)shima نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-01-2015، 08:32 PM)لیلا نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من حوصلم سر رفته خب!
بریم برا ادمین خاستگاری؟
فعلا صبر کن تو چیزی نگو ما تو رو زیر نظر داریم

آره به نظرم مناسبه لیلا برای دلی... Biggrin.gif

اره خودم یه چیزایی فهمیدم بزار فاطمه بیاد بعدا

(18-01-2015، 08:48 PM)shima نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره یه جورایی هم به اون ربط داره Biggrin.gif

(18-01-2015، 08:34 PM)shima نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-01-2015، 08:32 PM)لیلا نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من حوصلم سر رفته خب!
بریم برا ادمین خاستگاری؟
فعلا صبر کن تو چیزی نگو ما تو رو زیر نظر داریم

اوه مای گاد
چه افتخار بزرگی
خدایا شکرت

سرکلاس بودیم، استاد گفت: چقدر زمان داریم؟
گفتم: در حد دو جمله که با بیننده ها خداحافظی کنیم..!
***** بیرونم کرد!
خوب اعصاب نداری میگفتی از اتاق فرمان واست وقت میگرفتم..!!! :))))
خدایا شکرت

بخاطر زحمات شبانه روزی من حکومت نظامی لغو شد

به من اعتبار بده
خدایا شکرت

سپاس شده توسط BiGHAM
(18-01-2015، 08:49 PM)mohammad.omv نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-01-2015، 08:48 PM)shima نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره یه جورایی هم به اون ربط داره Biggrin.gif

دیدی گفتم منم امتحانمو خراب کردم ولی روحیه بالایی دارم

سپاس شده توسط BiGHAM
وای چقدر اسپم
ادمین کجایی Angry.gif
  • اندیشه نیک
  • گـفتـار نیک
  • کردار نیک
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اعتبار = اعتبار