بالا

موبایل روز | DailyMobile.IR

وبسایت تخصصی موبایل و برنامه های اندرویدی

امتیاز موضوع:
  • 43 رای - 3.28 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
تاپیک ایرانسل های مسابقه کد

تاپیک کد مسابقه های ایرانسل
هی خدا ..منم برم قدم بزنم حیاط..درس بخونم ساعت6اینجام.. Biggrin.gif

سپاس شده توسط 0212
(22-11-2014، 05:15 PM)BiGHAM نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-11-2014، 05:10 PM)باران نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آقا من موندم محبوبه خنگه دور از جونش با تو دوستیده???
نه خدا وکیلی??? Biggrin.gif Tongue.gif

محبوبه کیه آیا... Huh.gif
دوستم Biggrin.gif
\

(22-11-2014، 05:18 PM)باران نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سامان با نصف شارژ موافقم!!
بی غم محبوب 0212 میباشد... تازه من شنیدم برا$ئهم میخونن ای یار من محبوب من... دیگه بقیش سانسور شد Biggrin.gif
0212 توام باید خمس بدی.. چه معنی داره هف تا Dodgy.gif

من نفهمیدم 0212 پسره یا دختر... Exclamation.gif Huh
خــــــــدافـــــــــــــظ heart
                 GooD ByE heart

سپاس شده توسط 0212 ، man
(22-11-2014، 05:17 PM)BiGHAM نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-11-2014، 05:14 PM)0212 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-11-2014، 05:12 PM)BiGHAM نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-11-2014، 04:59 PM)0212 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-11-2014، 04:37 PM)باران نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اسما حبیبی جون اگه عضو ویژه بودی الآن کد رو گرفته بودی جیگر!! Biggrin.gif

گوني  Biggrin.gif  بيارم؟ ميگي جيگر؟

والا راست ميگه من 3 تومن دادم تا حالا 10 تومن از اون وقتي كه سه تومن دادم در اومده... 27 تومن دارم البته الان... نصفيشو رد كردم به قول كوروش به عيال  Biggrin.gif

والا منم 5شنبه عضو ویژه شدم همین امروز 10 تا شارژ گرفتم.... :bin.gif:

بيشتر از 7 تا بايد خمس و زكات بديا بيا پيام خصوصي كارت دارم شمارمو بمت يه درصديشو بفرست به من  :brin.g

نه خمس و زکاتشو دادم به چند نفر... :b:
نمیدم...

درصدي حساب ميكردي

در ضمن باران مامان بزرگتو چك كن اين همه شارژ واسه كي اس ميده ميزنگه مشكوكه مواظبش باش سرش به راه باشه Biggrin.gif Heart.gif
\

عجرت با خدا اي كوروش كبير Biggrin.gif Heart.gif
\

آقا كسي خبر نداره ش مسنجر درست شده يا نه؟
\

سپاس شده توسط man
چرا همه يهو سَختَكِشون زد؟!؟!؟ كسي اومده اينجور ترسيدين به خودتون مي لرزين؟! Biggrin.gif
\

سپاس شده توسط man
0212 زبان درکش ای مرد بسیار گوی!!! 
ووووی
بي اف پولدار نميخوام... وزير دربار نميخوام... 
من ميخوام هر روز كد باشه!!... شارژ تو سيمكارتم زياد باشه!
Tongue.gif

سپاس شده توسط MOJTABA ، 0212
0212 چقدر حرف میزنی سردرد شدیم Biggrin.gif

سپاس شده توسط بی بی ، man ، 0212
با سلام
تمامی کاربران و مدیران باید قوانین زیر را رعایت کنند.
1- از ارسال مطالب نا درست و تست نشده خودداری کنید
2- تمام فایل های خود را باید در سایت دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کنید به هیچ عنوان حق ندارید لینک سایت های دیگر را در امضای خود قرار دهید یا لینک آنها را در سایت بگذارید و یا برای سایر سایت ها تبلیغ کنید.
3- باید با کمال احترام با سایر کاربران رفتار کنید
4 - کل کل کردن و بحث با کاربران ممنوع
5- اگه پستی خلاف قوانین دید از قسمت گزارش که زیر هر پست هست به ما گزارش بدید
6 - در صورتی که کسی به شما بدون دلیل امتیاز منفی داد میتوانید به ما گزارش دهید تا بررسی کنیم
7 - ار ارسال مطالب از این کلمه استفاده نکنید در غیر این صورت محروم میشوید نامه خودداری کنید
8 - برای بحث و گفتوگو با سایر کاربران از دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

9 - هر گونه مطالبی که خلاق قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد نباید در این سایت قرار گیرد
10 - در صورتی که از کاربری شکایت دارید از طریق پیام خصوصی به مدیر کل اطلاع بدید
11 - مطالب سایت های دیگر را کپی نکنید و در سایت قرار ندهید حتی با ذکر منبع
12 - تبلیغات به هر دلیل به هر نعو و برای هر چیزی در این سایت ممنون می باشد
13 - هر حرف یا مطلبی که باعث خارج شدن کاربران از انجمن موبایل روز شود خلاف قوانین سایت است
تلگرام موبایل روز @dailymobile

سپاس شده توسط KORD ، Maryam 1372 ، 0212 ، Finally I ll get it