بالا

موبایل روز | DailyMobile.IR

وبسایت تخصصی موبایل و برنامه های اندرویدی

امتیاز موضوع:
  • 43 رای - 3.28 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
تاپیک ایرانسل های مسابقه کد

تاپیک کد مسابقه های ایرانسل
Angry.gif فکر کنم بعضیا اصلا قوانین رو نخوندن تا حسابشون رو نبندم متوجه نمیشن - تبلیغات به هر دلیل به هر نعو و برای هر چیزی در این سایت ممنون می باشد
تلگرام موبایل روز @dailymobile

سپاس شده توسط بی بی ، Maryam 1372 ، 0212 ، Finally I ll get it
(22-11-2014، 06:12 PM)admin نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Angry.gif فکر کنم بعضیا اصلا قوانین رو نخوندن تا حسابشون رو نبندم متوجه نمیشن - تبلیغات به هر دلیل به هر نعو و برای هر چیزی در این سایت ممنون می باشد

اینقدر حرص نخور پیرمیشی ادمین
بعضی حرفا گفتنیه بعضیاشم نگفتنی
گفتنیارو که اینجا گفتم نگفتنیارو .. بی خیال

سپاس شده توسط 0212
(22-11-2014، 06:17 PM)man نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-11-2014، 06:12 PM)admin نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Biggrin.gif پوستشون رو میکنم باید ازم بترسن Tongue.gif

سپاس شده توسط man ، 0212 ، Finally I ll get it
(22-11-2014، 06:11 PM)admin نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
با سلام
تمامی کاربران و مدیران باید قوانین زیر را رعایت کنند.
1- از ارسال مطالب نا درست و تست نشده خودداری کنید
2- تمام فایل های خود را باید در سایت دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کنید به هیچ عنوان حق ندارید لینک سایت های دیگر را در امضای خود قرار دهید یا لینک آنها را در سایت بگذارید و یا برای سایر سایت ها تبلیغ کنید.
3- باید با کمال احترام با سایر کاربران رفتار کنید
4 - کل کل کردن و بحث با کاربران ممنوع
5- اگه پستی خلاف قوانین دید از قسمت گزارش که زیر هر پست هست به ما گزارش بدید
6 - در صورتی که کسی به شما بدون دلیل امتیاز منفی داد میتوانید به ما گزارش دهید تا بررسی کنیم
7 - ار ارسال مطالب از این کلمه استفاده نکنید در غیر این صورت محروم میشوید نامه خودداری کنید
8 - برای بحث و گفتوگو با سایر کاربران از دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

9 - هر گونه مطالبی که خلاق قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد نباید در این سایت قرار گیرد
10 - در صورتی که از کاربری شکایت دارید از طریق پیام خصوصی به مدیر کل اطلاع بدید
11 - مطالب سایت های دیگر را کپی نکنید و در سایت قرار ندهید حتی با ذکر منبع
12 - تبلیغات به هر دلیل به هر نعو و برای هر چیزی در این سایت ممنون می باشد
13 - هر حرف یا مطلبی که باعث خارج شدن کاربران از انجمن موبایل روز شود خلاف قوانین سایت است

اول اینکه سلام Heart.gif
دومم اینکه ممنون !؟!! خواهش میکنم Biggrin.gif
سومشم اینکه بلکه من تبلیغ یه کار خیر بکنم ! مثلاً اهداء عضو ! مثلاً کمک به نیازمندان !!

چهارماً بلکه من یه مطلبی بگم که با رفتن کاربران از انجمن موبایل روز ، منجر به نجات جون یه نفر بشه یا درهای زندگیش به یه دنیای جدید و زیبا باز بشه ! یا به طور کلی به نفعش باشه ! اون موقع چی ؟! مرگ بر دیکتاتور ! هان ؟! نه ! حرفو عوض نکن ! جواب منو بده ! شماره باباتو بده ببینم این چه وضع بچه تربیت کردنه ! حرف اضافه موقوف ! فقط شماره !  Angry.gif

سپاس شده توسط بی بی ، 0212
(22-11-2014، 06:20 PM)admin نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-11-2014، 06:17 PM)man نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس سکوت مال قبل از طوفان بود بوهت ومبهوتم Confused
بعضی حرفا گفتنیه بعضیاشم نگفتنی
گفتنیارو که اینجا گفتم نگفتنیارو .. بی خیال

[/quote]

گیااااان شیره کُر Biggrin.gif
تن مرد و نامرد یکیست... زمان بگذرد تا بفهمی مرد کیست... 

سپاس شده توسط admin ، 0212
(22-11-2014، 06:28 PM)KORD نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گیااااان شیره کُر  Biggrin.gif
[/quote]

شهاب عصری خبری از شارژ هست؟؟؟

سپاس شده توسط 0212
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لپی جان نوشتم به هر دلیل ممنونعه چه باعث مرگ یه ادم بشه چه باعث نجات چند ادم ممنونعه Undecided.gif

سپاس شده توسط lop2lop ، 0212 ، Finally I ll get it
شهاب عصری خبری از شارژ هست؟؟؟
[/quote]

درود. اگه باشه حتما قرار میدیم Heart.gif
تن مرد و نامرد یکیست... زمان بگذرد تا بفهمی مرد کیست... 

بچه ها 0212 بدجور زبان در کام کشید!!! یکی بره دنبالش...  Biggrin.gif
بي اف پولدار نميخوام... وزير دربار نميخوام... 
من ميخوام هر روز كد باشه!!... شارژ تو سيمكارتم زياد باشه!
Tongue.gif

سپاس شده توسط man ، 0212