بالا

موبایل روز | DailyMobile.IR

وبسایت تخصصی موبایل و برنامه های اندرویدی

امتیاز موضوع:
  • 5 رای - 2.6 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
گفتگو بین تاپیک کاربران

تاپیک گفتگو بین کاربران
سلام چی شده من نبودم Undecided.gif Confused
مـــن خـودمم و خــدا
یــــ
کـــوه گـــردانیـم

♦ کــــــģңสмـــــوه ♦

قالب جدید رو میگن

(05-02-2016، 05:50 PM)admin نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Undecided.gifسلام قالب جدید رو می پسندید ؟

قالب جديد ظهر همونطور كه گفتم يك ربع در دسترس بود و بعد دوباره قالب قديم را ديدم ولي عالي بود  و رنگرنگ  Heart.gif قسمت ارسالهاي جديد و ارسالهاي امروز بي زحمت فراموش نشه

Heart ..........

(05-02-2016، 06:07 PM)KING نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام چی شده من نبودم Undecided.gif Confused

علیک سلام،والامنم تازه رسیدم،ادمین نخواسته زیاد وحشت زده شیم تو تایمی قالب و عوض کرده ک ما نبودیم،نامرد خودش تنهایی ترسیده ،این ادمینه Confused Confused Confused : Biggrin.gif

World's Most Beautiful Sentence
BUT, I LOVE YOU...

World's Most Painful Sentence
...I LOVE YOU , BUT

(05-02-2016، 06:06 PM)Nargesi نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
قشنگ بود!!!اقا برامن چرا عوض نشده؟ Sad.gif  Cool.gif

نرگس برامنم عوض نشده Biggrin.gif

Heart ♡♡♡♡♥

سپاس شده توسط Nargesi
(05-02-2016، 06:10 PM)fargol f نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-02-2016، 06:07 PM)KING نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام چی شده من نبودم Undecided.gif  Confused
سلام خوبی هیچی منم که بودم چیزی مشاهده نکردم  Biggrin.gif ادیم که آف شد

شکر تو چطوری Shy.gif
آفرین Biggrin.gif Confused
مـــن خـودمم و خــدا
یــــ
کـــوه گـــردانیـم

♦ کــــــģңสмـــــوه ♦

(05-02-2016، 06:11 PM)Nargesi نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام چی شده من نبودم Undecided.gif  Confused

علیک سلام،والامنم تازه رسیدم،ادمین نخواسته زیاد وحشت زده شیم تو تایمی قالب و عوض کرده ک ما نبودیم،نامرد خودش تنهایی ترسیده ،این ادمینه Confused  Confused  Confused  : Biggrin.gif

خخخخ پ خوبه شما ندیدین منم ندیدم Biggrin.gif
مـــن خـودمم و خــدا
یــــ
کـــوه گـــردانیـم

♦ کــــــģңสмـــــوه ♦

Biggrin.gifسلام انگار یه کم مشکل داشته قالب در حال رفع ایرادات هستیم وقتی همه مشکلات حل شد دوباره برای همه کاربران فعال میشه - با موبایل هم کاملا سازگاره فقط به خاطر مشکلاتش شاید یه کم سنگین بود که درستش میکنم - خطای بالای انجمنم به زودی رفع میشه چیز مهمی نیست احتمالا برای سازگاری با قالب جدید تغییراتی لازمه - بخش آخرین ارسال ها در زیر انجمن احتمالا قرار میگیره اخرین موضوعاتم بالای انجمن صفحه اصلی نشون داده میشه - تو صفحه اصلی هم که هر دسته موضوع بندی شده مثلا دسته اندروید اپل مباحث انجمن اینجوری انجمن سریعتر بالا میاد
تلگرام موبایل روز @dailymobile

سپاس شده توسط Shahlashahriari ، 110 ، KING ، Nargesi
(05-02-2016، 06:17 PM)fargol f نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خوبم ممنون
بچه ها همه الکی بگین  قالب پسندیدین Blush.gif
طرح خوشحال سازی ادمین Tongue.gif

سالم باشی
خخخ Biggrin.gif
مـــن خـودمم و خــدا
یــــ
کـــوه گـــردانیـم

♦ کــــــģңสмـــــوه ♦

سپاس شده توسط fargol f
فعلا بای شب میام نظراتون رو میخونم Heart.gif
تلگرام موبایل روز @dailymobile