بالا

موبایل روز | DailyMobile.IR

وبسایت تخصصی موبایل و برنامه های اندرویدی

امتیاز موضوع:
  • 6 رای - 2.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
گفتگو بین تاپیک کاربران

تاپیک گفتگو بین کاربران
Biggrin.gif سلام اینم سپاس عجقم

Sad.gif
خدایا شکرت

سلــــــــــــم Biggrin.gif یه دوستی یه عزیزی اومده از ارسال 1 تا ارسال 4362 یه عزیز دیگرو سپاس زده Tongue.gif. اون خوبه موفق باشید Dodgy.gif Wink.gif Exclamation

آری،آغــــــــــاز دوست داشتن اســــــــــت
گــــــــــر چه پایان راه نا پیداســــــــــت
مــــــــــن به پایان دگر نیندیشــــــــــم
کــــــــــه همین دوست داشتن زیباســــــــــت

سپاس شده توسط love_lorn ، پرسپولیس کبیر
چی شده فرگلء ؟ خخخ خوب من ففط دو صفحا آخر سپاس زدم... با پی سی باشم سرعتم خوب باشه از همه سماس میزنم این خیلی خوبه ک وقت میزارید با هم میحرفیم سپاس زدن از صفات بارز بندست نیگاه کنید کنار پروفایلم... چیزی از دست نمیدم شما خوشحال بشید با سپاس بییار عالیست هزیزانم با می سی باشم میزنم... الان با گوشی ام..
\

سپاس شده توسط fargol f
سپاس میزنیم هی صفحه رفرش میشه اعصاب ادم خورد میشه برای این من حوصله سپاس زدن ندارم Biggrin.gif

سپاس شده توسط fargol f
(31-08-2015، 10:17 AM)0212 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چی شده فرگلء ؟ خخخ خوب من ففط دو صفحا آخر سپاس زدم... با پی سی باشم سرعتم خوب باشه از همه سماس میزنم این خیلی خوبه ک وقت میزارید با هم میحرفیم  سپاس زدن از صفات بارز بندست نیگاه کنید کنار پروفایلم... چیزی از دست نمیدم شما خوشحال بشید با سپاس بییار عالیست هزیزانم با می سی باشم میزنم... الان با گوشی ام..
خوبی خخخخخ نه منظورم قضیه اونا چیه که ما خبر نداریم کنجکاوم Exclamation Tongue.gif Blush.gif

آری،آغــــــــــاز دوست داشتن اســــــــــت
گــــــــــر چه پایان راه نا پیداســــــــــت
مــــــــــن به پایان دگر نیندیشــــــــــم
کــــــــــه همین دوست داشتن زیباســــــــــت

سپاس شده توسط love_lorn ، پرسپولیس کبیر
(31-08-2015، 09:36 AM)Fa Ti نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Biggrin.gif سلام اینم سپاس عجقم

فدایی داری نینی Biggrin.gif Heart.gif

خوب فاطمه بلد نیستی نه.... بجای اینکه مشتقیم کلیک کنی روش وسط موست یه دکمه ای هست میچرخونیش ها با اون بزن روی سپاس خخخ تو صفحه جدید باز میشه راحت.. بعدم تا سپاس شد صفحه رو ببند من تو 20 ثانیه 30 تا سپاس میزنم خخخ والله.. ممیدونم اسم دکمه وسطیه چیه... ولی وسطیه. خخخ نیگاه کن رو موست..
\

سپاس شده توسط ساری جون
0212 من با لبتابم موس ندارم ک Biggrin.gif
0212 تو گوشیتو روت کردی؟

سلام...ظهر بخیر