06-03-2016، 10:15 PM
لعنت به اون کســــی که
وقتـــــی بهــــش محبـــت می کنــــی …
خیــــال می کنــــه بهـــش احتیـــاج داری
وقتـــــی بهــــش محبـــت می کنــــی …
خیــــال می کنــــه بهـــش احتیـــاج داری
کلمات کلیدی |
خط ذهن خطی های من |
خط خطی های ذهن من
|
||||||||||||||||||||||||||||||
06-03-2016، 10:15 PM
لعنت به اون کســــی که
وقتـــــی بهــــش محبـــت می کنــــی … خیــــال می کنــــه بهـــش احتیـــاج داری
کاش نقشه سر زمینم به جای گربه
شبیه سگ بود تا مردمانش بجای خیانت “وفا” داشتند…
07-03-2016، 04:06 PM
نوشت:سلام نفسم!!!!
در حالی که تازه بهم شب به خیر گفته بود!!! هه! چه اشتباه تلخی!!!!
08-03-2016، 12:08 AM
همیشه بهم میگفت : زندگیمی
وقتی داشت میرفت گفتم مگه زندگیت نبودم؟؟؟ گفت:آدم برای رسیدن به عشقش باید از زندگیشم بگذره!!!!
08-03-2016، 07:56 AM
ازمن پرسید منو بیشتر دوست داری یا زندگی رو؟گفتم زندگی رو .دلگیر شدو رفت وهرگز ندانست که او تمام زنگی ام بود.
βĕňĭm Ŷâňĭmđâ Đĕğĭłŝĭň Âmâ ; Ħĕp Ăκłĭmđâŝĭň
08-03-2016، 06:37 PM
ﺁﻧـــــﭽـه
عـــــــقاب راداخـــل قفـــس پیـــــــــﺮ ﻣـــــــیکــند غـــــــــﻢ قفــــس نیــست پـــــــــﺮﻭﺍﺯ ﮐــﻼﻍ های بــــــــی سَـــــروپاســـت...
☜♚کســے رو کـه دوس دارے ایــــن قــــــــدرنبـــــرش بـــــالا کـــــه دست خـــــــودتــــــم دیــــگـــه بهــــــش نــــــرســــــه♚☞
08-03-2016، 06:38 PM
عشـــــــــــــــق یعنـــــــــــــــے بـــــے نهـــــــــــایـــــٺ ٺـــــا خـــــــــــــــدا
☜♚کســے رو کـه دوس دارے ایــــن قــــــــدرنبـــــرش بـــــالا کـــــه دست خـــــــودتــــــم دیــــگـــه بهــــــش نــــــرســــــه♚☞
08-03-2016، 06:40 PM
?دکتــــــــــرم دیــــــــــوانه شـــــد وقتـــــی چنـــــد دقیــــــــــقه ســــــــــکوتم را بـــــرایــــــــــش معنــــــــــی کـــــردم...?
08-03-2016، 06:41 PM
سَلـــامَتی ایرانسِــــل کِهـ بهـ آدَم میفَهــمونه: قَـــبول کَردَن بَعضی ◢پیـــشنهآدهآ◣ فَقَط اَز اِعتِبــــار آدَم کَم مـــیکُنه
08-03-2016، 06:43 PM
مــغــــ✘ــرور بــاش✘●•
حــتــی اگـر تــنــهــا پـــ✘ـــس انــداز زنــدگــیــت✘●• کـــ✘ــــلــیــه هــــــات بــــود...✘●•
|