15-05-2015، 10:30 AM
(15-05-2015، 10:28 AM)Taghvi نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-05-2015، 10:22 AM)ASUS نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-05-2015، 10:19 AM)Taghvi نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ن میشد زیر همون همون جواب ها با قرمز اسم خودم یا سایتو بزن، ولی متاسفانه بعد از انتشار یادم اومد، منم بیخیال شدم.
والا من همین نرم افزار دیروز عصر از سعید گرفتم که توش هم اسمش نوشته بود هم کد شارژ ایرانسلش که برا حمایتش بزنیم اون الان دست منه
سعید چند ساعت بعد از نوشتنش داشت تبلیغش رو میکرد و وقت داشت ب فکر اینکارا باشه، من تا نوشتم گذاشتم دانلود کنید(هزینشم سه تا صلوات بود یادتون نره)، چند دقه بعد هم یادم اومد ک اسممو بزنم زیرش ولی دیگه منتشرش کرده بودم.
حالا شما هم زیاد ناراحت نباشه همینکه اینجا میدونند نرم افزار مربوط به شماست کافیه اون ادمی هم که برده فیسبوک واگذارش به خدا موفق باشید
...