سپاس ها 442
سپاس شده 530 بار در 302 ارسال
(15-05-2015، 12:17 PM)safe1364 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-05-2015، 12:11 PM)ASUS نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-05-2015، 12:06 PM)safe1364 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کد اشتباه نیست بلکه مربوط به روزهای قبله
کسی اگه کد امروز رو داره بده
ممنون
شما اولا آدرس سایتتون از امضاتون بردارید که خلاف قوانین سایت هست. بعدم من تست کردم الان درست بود کد...
اولا رو چشم
دوما رو هم آخه من از این کد در 23 اردیبهشت استفاده کردم و روز بعد دیگه جواب نمیداد
اونشو دیگه نمیدونم این کد از یکی از دوستام گرفتم تست هم کردم جدید بود امروزم جمعه فردا هم روز آخر نمایشگاه شاید دیگه کد ندن ولی اگه باشه دیدم جایی میدم بهتون.
♥ خدایا : خود خواهی را چنان در من بکش، یا چندان برکش ، تا خود خواهی دیگران را احساس نکنم و از آن در رنج نباشم .♥
♥دکتر علی شریعتی / کتاب نیایش ♥
سپاس ها 154
سپاس شده 537 بار در 307 ارسال
بچه ها این مسابقه توپ ایرانسل بازی رو پیش بینی کنی بازم شارژ میده
قسم به اسم تو که حک شده رو قلبا
سپاس ها 1
سپاس شده 41 بار در 33 ارسال
برد استقلال که میزنم یک رو چرا میگه شما عضو هستید چکار کنم
100هزار تومان شارژ ایرانسل بصورت خط به خط 90هزارتومان هرکی خاص بیاد خصوصی
سپاس ها 442
سپاس شده 530 بار در 302 ارسال
(15-05-2015، 12:22 PM)armin77 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-05-2015، 12:19 PM)ASUS نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-05-2015، 12:17 PM)safe1364 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-05-2015، 12:11 PM)ASUS نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-05-2015، 12:06 PM)safe1364 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کد اشتباه نیست بلکه مربوط به روزهای قبله
کسی اگه کد امروز رو داره بده
ممنون
شما اولا آدرس سایتتون از امضاتون بردارید که خلاف قوانین سایت هست. بعدم من تست کردم الان درست بود کد...
اولا رو چشم
دوما رو هم آخه من از این کد در 23 اردیبهشت استفاده کردم و روز بعد دیگه جواب نمیداد
اونشو دیگه نمیدونم این کد از یکی از دوستام گرفتم تست هم کردم جدید بود امروزم جمعه فردا هم روز آخر نمایشگاه شاید دیگه کد ندن ولی اگه باشه دیدم جایی میدم بهتون.
من امتحان کردم کد اشتباه بود
چون قبلا استفاده کردی ازش دیگه نمیده تموم شد رفت
♥ خدایا : خود خواهی را چنان در من بکش، یا چندان برکش ، تا خود خواهی دیگران را احساس نکنم و از آن در رنج نباشم .♥
♥دکتر علی شریعتی / کتاب نیایش ♥