بالا

موبایل روز | DailyMobile.IR

وبسایت تخصصی موبایل و برنامه های اندرویدی

امتیاز موضوع:
  • 29 رای - 3.14 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
اول تاپیک رایگان شارژ جدید ایرانسل و همراه

شارژ رایگان ایرانسل و همراه اول تاپیک جدید
(16-06-2015، 11:54 PM)hosein25 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کل ایران شارژهمراه اولشون راگرفتندواسه توی مرحله دوم هنوزهیچ جوابی نداده،،پیامکهای تبلئغاتیم هم بازکردم،خبری نشدکه نشد،،،دلیل تموم شدنش،وقتی توفیسبوک بره،سریع تموم میشه،،،
کدایرانسلموبزنید خو

کدتو زدم ولی بهم کد نداد
ایستاده ام، بدون شکست...

(16-06-2015، 11:56 PM)vantiar نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-06-2015، 11:54 PM)hosein25 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کل ایران شارژهمراه اولشون راگرفتندواسه توی مرحله دوم هنوزهیچ جوابی نداده،،پیامکهای تبلئغاتیم هم بازکردم،خبری نشدکه نشد،،،دلیل تموم شدنش،وقتی توفیسبوک بره،سریع تموم میشه،،،
کدایرانسلموبزنید خو

کدتو زدم ولی بهم کد نداد

اول اینکه مرسی ازلطفت،،ودرجواب چرا قانونا بایدبده،من خودم با اون خطم کد خودمو زدم وبرای اون خطم یک کدجدید داد،،،احتمال داره که دیر یازود جواب بده،،چون امروز این سامانه زیاد دیر وزود جواب میداده،،،بازم صبر کن تا ببینم چی میشه،اگر نداد من بهت یک کد که واسه اون خطمه میدم هرچند نفر کدشو زدند شارژش واسه شما،،جلو همه دارم حرف میزنم و عمل میکنم
ایرانسلیها،،،اگردوست داشتید کدمن را هم بزنید،باارسال
626767773 به 737470
باتشکر

سپاس شده توسط newman
(16-06-2015، 11:54 PM)maysa15 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
لغو نمیشه چیکارکنممممم؟؟؟؟؟ Sad.gif

T OFF فرستادی؟
یه بار دیگه بفرست ,منم دو بار زدم تا لغو شد.

سلام.من تازه رسیدم.این شارژ همراه اول رو الان بزنم بهم شارژ میده یا مهلتش تموم شده؟!

(17-06-2015، 12:00 AM)hosein25 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(16-06-2015، 11:56 PM)vantiar نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کدایرانسلموبزنید خو

کدتو زدم ولی بهم کد نداد

چرا قانونا بایدبده،من خودم با اون خطم کد خودمو زدم وبرای اون خطم یک کدجدید داد،،،احتمال داره که دیر یازود جواب بده،،چون امروز این سامانه زیاد دیر وزود جواب میداده،،،بازم صبر کن تا ببینم چی میشه،اگر نداد من بهت یک کد که واسه اون خطمه  میدم هرچند نفر کدشو زدند شارژش واسه شما،،جلو همه دارم حرف میزنم و عمل میکنم

لغو کردم دوباره فرستادم، کدو داد Wink.gif
ایستاده ام، بدون شکست...

والیبال ایران برد یا ترکمنستان Lightbulb.gif Huh.gif
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2015، 12:05 AM)sepidee نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام.من تازه رسیدم.این شارژ همراه اول رو الان بزنم بهم شارژ میده یا مهلتش تموم شده؟!

بچه ها گفتن تموم شده ,ظاهرا تا دوازده شب بوده.

سپاس شده توسط Sajad_N ، sepideh
(17-06-2015، 12:06 AM)vantiar نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-06-2015، 12:00 AM)hosein25 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کدایرانسلموبزنید خو

کدتو زدم ولی بهم کد نداد

چرا قانونا بایدبده،من خودم با اون خطم کد خودمو زدم وبرای اون خطم یک کدجدید داد،،،احتمال داره که دیر یازود جواب بده،،چون امروز این سامانه زیاد دیر وزود جواب میداده،،،بازم صبر کن تا ببینم چی میشه،اگر نداد من بهت یک کد که واسه اون خطمه  میدم هرچند نفر کدشو زدند شارژش واسه شما،،جلو همه دارم حرف میزنم و عمل میکنم

لغو کردم دوباره فرستادم، کدو داد Wink.gif

خوب خدا راشکر!،،
آقا سجاد والیبال کجابود فوتبال بودکه یک یک مساوی شد، و ماشا...آقای کی روش قراره فقط روزی 14 میلیون بگیره وهمینجوری ادامه بده،،،هرچند اوزیادمقصرنیست،،نمیگذارنداوکار خودشوبکنه
ایرانسلیها،،،اگردوست داشتید کدمن را هم بزنید،باارسال
626767773 به 737470
باتشکر

سپاس شده توسط Sajad_N
(17-06-2015، 12:07 AM)Sajad_N نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
والیبال ایران برد یا ترکمنستان Lightbulb.gif  Huh.gif

فوتبال بود Biggrin.gif
مساوی شد به نفع همراه اول Biggrin.gif
ایستاده ام، بدون شکست...

سپاس شده توسط Sajad_N ، newman
(17-06-2015، 12:07 AM)Sajad_N نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
والیبال ایران برد یا ترکمنستان Lightbulb.gif  Huh.gif

فوتبال بود
مساوی شدن Undecided.gif

سپاس شده توسط Sajad_N ، newman