بالا

موبایل روز | DailyMobile.IR

وبسایت تخصصی موبایل و برنامه های اندرویدی

امتیاز موضوع:
  • 60 رای - 3.43 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
رایگان شارژ ایرانسل

شارژ رایگان ایرانسل
(30-08-2014، 07:53 PM)mari نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مرسییییییییییییییی .از خط فقط یبار میشه شارج گرفت؟ ادمین چرا اسم من اون بالا نبود؟:(

بله فقط یه بار - کدوم بالا ؟
تلگرام موبایل روز @dailymobile

اگه مشکلشون ایمیله که من مطمعنم بیشترشون ایمیل دارن
حاظرم نحوه ساخت ایمیل با گوشی رو براشون اموزش بدم
✍بہ بعضـــــیا همـــــ باســـــ گفــــٺ بـــــزار شـــــرایـط مُهــیـا بشـہ دهـــــڹ تـــــواَم ســـــرویـس میشـہ

هـــHـــهــــہ

سپاس شده توسط mari ، ghasem7704 ، seyedmojtaba7 ، €|~|$∆π™
اقا پویا گیر دادیا teeth

(30-08-2014، 07:53 PM)pouya نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
صحرا کسی حسود نیست
ادمین خوب یه کاری کن که موقع ثبت نام ایمیل نخواد

نه دیگه اعتبار یه سایت به ایمل های ثبت و تایید شده ست ایجوری احساس بدی نسبت به سایت پیدا میکنم

(30-08-2014، 07:56 PM)pouya نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اگه مشکلشون ایمیله که من مطمعنم بیشترشون ایمیل دارن
حاظرم نحوه ساخت ایمیل با گوشی رو براشون اموزش بدم

چی بگم والله teeth
اما برای اینکه کد رو فقط اعضا ببین فقط کافیه اون رو به لینک تبدیل کنی دیگه غیر اعضا نمیتونن ببینن

سپاس شده توسط seyedmojtaba7
درود من اموزش ساخت ایمیل یاهو رو دارم فیلمشو میگم
خودم ساختم هرکی خواست لینک مستقیم بدم تو سایت خودم آپ کردمش :)

سپاس شده توسط admin ، fireboy8
(30-08-2014، 07:58 PM)کوروش هخامنش نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی اینجا آپ کنی بهترهhttp://up.dailymobile.ir/ بعد لینکو بذار انجمن بقیه استفاده کنن

سپاس شده توسط کوروش هخامنش
مشکل من فقط با یه نفره بهار سیفی
با ۱۰۷ نفر دیگه مشکلی ندارم teeth

ادمین چجوری لینک بدم مگه میشه‎ ;)?‎
✍بہ بعضـــــیا همـــــ باســـــ گفــــٺ بـــــزار شـــــرایـط مُهــیـا بشـہ دهـــــڹ تـــــواَم ســـــرویـس میشـہ

هـــHـــهــــہ

سپاس شده توسط ali71020
(30-08-2014، 08:02 PM)pouya نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مشکل من فقط با یه نفره بهار سیفی
با ۱۰۷ نفر دیگه مشکلی ندارم teeth

بیخیالش ارژش نداره خودتو نارحت کنی به خاطر یه نفرHeartHeart

(30-08-2014، 08:01 PM)admin نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-08-2014، 07:58 PM)کوروش هخامنش نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی اینجا آپ کنی بهترهhttp://up.dailymobile.ir/ بعد لینکو بذار انجمن بقیه استفاده کنن

داداش حجمش 7مگ ایناس....سرعتم یکم پایینه نمیشه لینک مستقیم خودم باشه؟میدونم بحث تبلیغات ایناس میخوای خودت دانلود کن بعد آپ کن با منبع teeth