بالا

موبایل روز | DailyMobile.IR

وبسایت تخصصی موبایل و برنامه های اندرویدی

امتیاز موضوع:
  • 22 رای - 3.18 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
اول رایگان شارژ ایرنسل و همراه

شارژ رایگان ایرنسل و همراه اول
واقعا!!!! دیگه امکان داره بده..ایشالله که بده
[/quote]

اون چیزی که من فهمیدم اینه که از پاییز سال گذشته هر فصل جایزه میده فصل بهار هم جوایزش 200میلیون نقدی به یک نفر و3تا پراید بوده تابستون هم جوایزش روبصورت شارژ گذاشته پس احتمال زیاد بده
blue

سپاس شده توسط sky ، عاشق ایران
همراه اول 100تومان بده عجبا؟
SKYLOVE  STAR  IN  WORLD*

سلام دو3تان

کسی هست که شارژ هرمی ایرانسل نزده باشه؟

به نفر لازم دارم کدمو بی زحمت بزنه منم بعدا جبران میکنم بهش Undecided.gif

دوستانی ک برنده شارژ100 هزاری شدن ب یاد داشته باشن ک باید 5 هزار هدیه ب من بدید Biggrin.gif آخه اولین نفری ک این مسابقه رو کشف کرد من بودم Biggrin.gif

با سیم بدون شارژم میشود شرکت کرد Lightbulb.gif

سپاس شده توسط sky
همراه اول خودش بهم پیام داد .منم اینجا گذاشتم..شما نگفتید..بعد سوالا رو جواب دادیم..
یعنی میشه شارژو بفرسته اقا حامد؟؟؟
Cool.gif

سپاس شده توسط عاشق ایران
(18-07-2015، 09:07 AM)sky نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
همراه اول خودش بهم پیام داد .منم اینجا گذاشتم..شما نگفتید..بعد سوالا رو جواب دادیم..
یعنی میشه شارژو بفرسته اقا حامد؟؟؟

امیدوار نباشین... Biggrin.gif
50-50 هست...
ولی ایشالا میفرسته اگه نفرسته آدرسشونو پیدا میکنم.میرم میگم پول منو بدین من برم... Tongue.gif

سپاس شده توسط sky ، عاشق ایران
الان هم میشه تو این مسابقه ک باید 10تاسوال جواب بدیم شرکت کرد؟اگه میشه یکی مراحلش بگه
خدایا شکرت

این شارژ هرمی ایرانسل هم به من کلک زد.
گفت بهتر از این نمیشه تا حالا 19 نفر زدن بعد یک نفر دیگه زد گفت
کارت حرف نداره فقط یک نفر دیگه رو دعوت کن
بعد یه نفر دیگه زد گفت بهتر از این نمیشه تا حالا 22 نفر زدن...
اون پیام واقعا به دوستات افتخار کن برام نیومد بعد که 1000 رو فرستادم همون شارژ قبلی رو داد.
دوتا همینجوری ازم خورد.... Tongue

سپاس شده توسط عاشق ایران
(18-07-2015، 09:14 AM)یاس کبود نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
الان هم میشه تو این مسابقه ک باید 10تاسوال جواب بدیم شرکت کرد؟اگه میشه یکی مراحلش بگه

بزن شاید بده 5 به 20211

سپاس شده توسط sky ، عاشق ایران ، reza m
(18-07-2015، 09:21 AM)√ ℳ๏̯͡๏みάრრσძ √ نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-07-2015، 09:14 AM)یاس کبود نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بزن شاید بده 5 به 20211

من 1 ساعت پیش شرکت کردم