بالا

موبایل روز | DailyMobile.IR

وبسایت تخصصی موبایل و برنامه های اندرویدی

امتیاز موضوع:
  • 22 رای - 3.18 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
اول رایگان شارژ ایرنسل و همراه

شارژ رایگان ایرنسل و همراه اول
همراه اول برای یه شارژ هزاری پیش بینی جون آدم میگرفت الان یهویی 100هزار شارژ بده من شرکت کردم اما امیدی به خوش قولیش ندارم
زندگی زیباست

سپاس شده توسط عاشق ایران
(18-07-2015، 09:56 AM)anita93 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
همراه اول برای یه شارژ هزاری پیش بینی جون آدم میگرفت الان یهویی 100هزار شارژ بده من شرکت کردم اما امیدی به خوش قولیش ندارم

من تنها یه ایمیل از این مسابقه دارم جهت پیگیری جایزه تون info@mobiro.ir

سپاس شده توسط sky
سلام Biggrin.gif دیگه یه تیری در تاریکی دو و نیم نصف شب انداختیم دیگه حالا بعدا هر چی بشه یا صد هزار تومن یا هیچی .. Tongue.gif

آری،آغــــــــــاز دوست داشتن اســــــــــت
گــــــــــر چه پایان راه نا پیداســــــــــت
مــــــــــن به پایان دگر نیندیشــــــــــم
کــــــــــه همین دوست داشتن زیباســــــــــت

سپاس شده توسط sky ، عاشق ایران ، پرسپولیس کبیر
کسی تاحالا گرفته خانم اسکای دیشب جواب درست داد گفت اشتباه همراه اول شارژ نمیده الکیه
قسم به اسم تو که حک شده رو قلبا

سپاس شده توسط sky
(18-07-2015، 10:13 AM)mehdiboos نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کسی تاحالا گرفته خانم اسکای دیشب جواب درست داد گفت اشتباه همراه اول شارژ نمیده الکیه

آره شوروی درست بود..ما اشتباه جواب دادیم..گرفتم با یه سیم کارت دیگه..
بیشتر بچه ها هم گرفتن..همه جوابشون پیدا کردیم..گفت دوشنبه میفرسته نمیدونم راست یا الکی.
تبریک!
شما موفق شدید یک شارژ 100 هزار توماانی هدیه بگیرید. هدیه شما در روز دوشنبه 29 تیرماه به شما اهدا می گردد.
Cool.gif

سپاس شده توسط عاشق ایران
(18-07-2015، 10:17 AM)sky نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-07-2015، 10:13 AM)mehdiboos نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره شوروی درست بود..ما اشتباه جواب دادیم..گرفتم با یه سیم کارت دیگه..
بیشتر بچه ها هم گرفتن..همه جوابشون پیدا کردیم..گفت دوشنبه میفرسته نمیدونم راست یا الکی.
تبریک!
شما موفق شدید یک شارژ 100  هزار توماانی هدیه بگیرید. هدیه شما در روز دوشنبه 29 تیرماه به شما اهدا می گردد.

شایدم اشتب نوشتن میخواستن بنویسن 10 هزار تومانی نوشتن 100 هزار تومانی... Biggrin.gif

سپاس شده توسط sky ، عاشق ایران
اوکی پس جوابا باید بامیل همراه اول باشه الان فعاله من بزنم
قسم به اسم تو که حک شده رو قلبا

چی باید به چی بفرستی؟
شارژم کجا بود
Cool.gif

(18-07-2015، 10:33 AM)منوچ نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چی باید به چی بفرستی؟

5به 20211
Cool.gif

سپاس شده توسط عاشق ایران
(18-07-2015، 10:36 AM)sky نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-07-2015، 10:33 AM)منوچ نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چی باید به چی بفرستی؟

5به 20211

هرچی میفرستم نمیاد؟
شارژم کجا بود
Cool.gif