بالا

موبایل روز | DailyMobile.IR

وبسایت تخصصی موبایل و برنامه های اندرویدی

امتیاز موضوع:
  • 23 رای - 3.83 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
کلمات کلیدی
اول رایگان شارژ جدید ایرانسل و همراه

شارژ رایگان جدید ایرانسل و همراه اول
نتیجه نهایی والیبال،،،ایران سه بر یک باخت،،،
صرفا جهت اطلاع دوستان میگم،تااگر کسی پیش بینی او غلط بوده،مسابقه پیش بینیشو لغو کنه تا فردا براش پیام نیادوازش شارژ کم نشه،،شب بخیر
ایرانسلیها،،،اگردوست داشتید کدمن را هم بزنید،باارسال
626767773 به 737470
باتشکر

سپاس شده توسط Mojtaba Abolfazli ، عاشق ایران ، asma72 ، S. STAR ، newman
سلام شلرژ ایرانسل رایگان هنوزم نیومده؟؟؟؟؟؟؟؟

سپاس شده توسط عاشق ایران
سلام بچه ها واسه من اس اومده کد شارژ داده باسریال نوشته مشخصات کارت هزاری ازدواج طلایی ک برنده شدی
قضیه این چیه؟بمن شارژداد؟ Biggrin.gif من هیچ شرکت نکردم

سپاس شده توسط Mojtaba Abolfazli ، عاشق ایران
بچه ها این چیه:

امیدوارم برنده شارژ شده باشی
اگه نشدی هم اشکال نداره برای جایزه 5 میلیون تومانی تلاش کن

قرائت یک آیه از قرآن درماه رمضان چه ثوابی دارد؟
1- ثواب ختم قرآن در ماه های دیگر
2- ثواب ختم یک سوره از قرآن
*
لطفا شماره گزینه مورد نظر را به 8432 ارسال کنید.
قیمت هر سوال متنی: 120 تومان
شماره پیشتیبانی:02188736064
برای لغو عضویت L را ارسال کنید

سپاس شده توسط عاشق ایران
نقل قول:سلام بچه ها واسه من اس اومده کد شارژ داده باسریال نوشته مشخصات کارت هزاری ازدواج طلایی ک برنده شدی

منم امروز بلند شدم از خواب این واسه منم اومده 1000ت شارژ داد Biggrin.gif ولی من یادم میاد شرکت کرده بودم شما هم حتما شرکت کردی یادت نمیاد Heart.gif

سپاس شده توسط asma72 ، عاشق ایران
(29-06-2015، 10:26 AM)MA30D نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نقل قول:سلام بچه ها واسه من اس اومده کد شارژ داده باسریال نوشته مشخصات کارت هزاری ازدواج طلایی ک برنده شدی

منم امروز بلند شدم از خواب این واسه منم اومده 1000ت شارژ داد Biggrin.gif ولی من یادم میاد شرکت کرده بودم شما هم حتما شرکت کردی یادت نمیاد Heart.gif

سلام ,روز خوش.

برای منم اومده ,ازدواج طلایی یه مسابقه بود که شارژ محدود میداد و خیلیها نتونستن بگیرن ,فکر کنم دو هفته پیش بود ,خلاصه اینکه هر کسی اونروز به سوالش جواب داده بوده به جای لغو کردن ,الان بهش شارژ میده ,منم یادم نبود ,الان فکر کردم یادم افتاد اول دو تا سوال جواب دادم بعد لغو کردم .

اینم یه مدلشه دیگه.

خواهش میکنم ,,در این رابطه دوباره توضیح واضحات ندین و ده صفحه رو پر نکنین ,همش همینی بود که گفتم.مخلص همه هم هستم.

سپاس شده توسط S. STAR ، عاشق ایران ، MA30D
سلام بچه ها دوستان از فیس بوک پیام گذاشتن که به مناسبت ماه مبارک رمضان شارژ از 5000 تومان به بالاایرانسل هدیه میده اینم کد #1*3*6*140* هست کسی خبر داره؟

سپاس شده توسط asma72 ، عاشق ایران
واسه مكالمه نيست كه اون كدفيسبوك فقط اگه بسته مكالمه خريده باشي باقيماندشونشون ميده همين

سپاس شده توسط عاشق ایران
سلام بچه ها شماره پشتیبانی مسابقه دوراهی چند بود؟

سپاس شده توسط asma72
(29-06-2015، 08:10 AM)asma72 نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام بچه ها واسه من اس اومده کد شارژ داده باسریال نوشته مشخصات کارت هزاری  ازدواج طلایی ک برنده شدی
اسما برا منم اومده بود خیلی فاز داد Angel.gif Biggrin.gif Wink.gif

سپاس شده توسط عاشق ایران