02-11-2015، 10:51 AM
(01-11-2015، 09:56 PM)payiiz نوشته: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بزرگمهر عزیز سعید بلک عزیز انتخاب شدن البته من امشب وخ نمیکنم سوال بپرسم! ولی سری اول سوالا برا همه مشترکه سعید عزیز هروخ وخ کردی جواب بده البته من فردا میتونم بقیش بپرسم:))
1. متولد چه روز و ماه و سالی هستی و سن شما؟ شهر محل تولد و محل زندگی؟ اصلیت؟
2. تعداد خواهر و برادر؟ چندمین فرزند هستی؟
3. میزان تحصیلات و رشته دبیرستان/ اگه دانشگاه میری (میرفتی)رشتت چیه (چی بود)و ترم چندی (تا چ مقطعی خوندی)؟ کدوم دانشگاه و چ شهری؟ سراسری یا ازاد یا پیام نور و .../حدود شهریه هر ترم؟/
4. ماشین داری اگه اره مدلش؟ شغل و منبع درآمد فعلی شما؟ تا حالا بیرون از منزل کارم کردی اگه آره کجا؟
5. (اینو خواستی بگو) میزان تحصیلات و شغل پدر و مادر :)
6. /بازیگر/خواننده/ورزش/فیلم/بازی/شهر/کشور/درس/شغل مورد علاقه ات رو بگو؟
7. غذاهای مورد علاقه و اونایی ک دوس نداری نام ببر؟ اگه آشپزی بلدی چیا بلدی بپزی تعریف کن؟
8. هنرهایی ک داری و (کلاس های آموزشی غیر درسی)ک رفتی رو نام ببر؟
9. خصوصیات خوب و بدت بنظر خودت کدومان؟
10. چ شهرها یا احیانا کشورهایی تا حالا سفر کردی نام ببر؟
11. چطوری با موبایل روز آشنا شدی؟ نظرت راجع ب ادمین؟
12. حالا بریم سوالای مربوط ب شارژ! مدل و حدود قیمت گوشی های موبایلت رو بگو؟ چند تا سیم ایرانسل و همراه اول داری؟ حدودا چقد در ماه شارژ میگیری از مسابقات و با پولش تا حالا چیا خریدی!
13. از چند سالگی موبایل و کامپیوتر داشتی؟ با موبایل میای نت یا کامپیوتر یا لپ تاپ؟
روز 1 آذر سال 73
1برادر بزرگتر دارم
رشته دبیرستان تجربی ولی مهندسی MCITP دانشگاه نرفتم مجتمع فنی رفتم تهران
ماشین 2 هفتس گرفتم تیبا 1 sx
منبع در آمدم خدمات کامپیوتر و اینترنت _ تولیدی پوشاک هم بابامینا دارن که اونجا هم هستم یکم
پدرمادرم جفتشون تا 3 دبیرستان خوندن
بازیگر فقط امین حیایی و هنگامه قاضیانی و هدیه تهرانی_خواننده علی بابا_فیلم فقط Saw و سریال Walking Dead_تهران_ایران_شبکه_خدمات و تعمیرات کامپیوتر
عاشق قرمه سبزی و یخورده از ماکارانی خوردن ... رو دوس ندارم_تخم مرغ با رب بلدم
زبان خوندم بچه که بودم تافل
شهرهای شمال هرجاش که بگی رفتم .جای دیگه نرفتم
یادم نیست چجور آشنه شدم ولی فک کنم توی گوگل سرچ کردم
ادمین هم بنده خدا درگیری و مشغله زیاد داره و گاهی توقعات بیجا داریم شاید به حق شایدم ناحق
2تا اس4 سامسونگ دارم قیمتش اولش حدود 1800 بودش الان حدود 1تومنه فک کنم
یه گوشی 2 سیم هم دارم چینیه 10 تومنم نمی ارزه _ از مسابقات شارژ فقط مثلا 100 تومن توی ماه میگیرم اونم اصلا نمیفهمم چجوری نیستو نابود میشه
از 15 سالگی pc داشتم با کامپیوتر میام نت اکثرا