20-01-2016، 01:01 PM
شیرینی خوشمزه؛رولت خامهای تابهای بدون نیاز به فر برای عزیزانی که کار با فر برایشان سخت است و از طرفی دوست دارند با درست کردن شیرینی و کیک خانواده و عزیزانشان را خوشحال کنند، بهترین گزینه است . با پارسناز همراه باشید تا طعمی خوش و مزه ای شکگفت انگیز را بچشید.
کاغذ روغنی را دور رولت بپیچیدو در یخچال بگذارید وقتی خوب سرد شد آماده میل کردن است.بعضی ها کار با فر برایشان سخت است، برای همین از درست کردن کیک ها و شیرینی ها تفره می روند. برای اینکه دیگر بهانه ای نداشته باشند، طرز تهیه رولت خامه ای بدون فر را آموزش داده ایم.
مواد اولیه:
تخم مرغ 2 عدد
آرد 50 گرم
بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
شکر 50 گرم
خامه (قنادی یا فرم گرفته) به میزان لازم
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
1- تخم مرغ و وانیل و شکر را انقدر با همزن زده تا پوک و سبک شود و حجم مواد به دو برابر برسد.
2- سپس آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کرده به مواد اضافه کنید با لیسک آرام هم بزنید تا مخلوط شود.
3- تابه دو طرفه را با مقدار روغن چرب کنید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. مواد رولت را بریزید و صاف کنید.
4- حرارت باید بسیار کم باشد. سپس 10 دقیقه یک طرف و 5 دقیقه طرف دوم را بپزید.
5- بعد از پخت روی حوله نمناکی کاغذ روغنی بگذارید نان رولت را درون آن قرار داده و به آرامی رول کنید.
6- بگذارید کنار تا سرد شود. سپس بازکرده خامه کشی کنید.
7- میتوانید از انواع مغزها و موز و شکلات به دلخواه لای رولت بریزید و دوباره رول کنید.
8- کاغذ روغنی را دور رولت بپیچیدو در یخچال بگذارید وقتی خوب سرد شد آماده میل کردن است.
کاغذ روغنی را دور رولت بپیچیدو در یخچال بگذارید وقتی خوب سرد شد آماده میل کردن است.بعضی ها کار با فر برایشان سخت است، برای همین از درست کردن کیک ها و شیرینی ها تفره می روند. برای اینکه دیگر بهانه ای نداشته باشند، طرز تهیه رولت خامه ای بدون فر را آموزش داده ایم.
مواد اولیه:
تخم مرغ 2 عدد
آرد 50 گرم
بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
شکر 50 گرم
خامه (قنادی یا فرم گرفته) به میزان لازم
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
1- تخم مرغ و وانیل و شکر را انقدر با همزن زده تا پوک و سبک شود و حجم مواد به دو برابر برسد.
2- سپس آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کرده به مواد اضافه کنید با لیسک آرام هم بزنید تا مخلوط شود.
3- تابه دو طرفه را با مقدار روغن چرب کنید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. مواد رولت را بریزید و صاف کنید.
4- حرارت باید بسیار کم باشد. سپس 10 دقیقه یک طرف و 5 دقیقه طرف دوم را بپزید.
5- بعد از پخت روی حوله نمناکی کاغذ روغنی بگذارید نان رولت را درون آن قرار داده و به آرامی رول کنید.
6- بگذارید کنار تا سرد شود. سپس بازکرده خامه کشی کنید.
7- میتوانید از انواع مغزها و موز و شکلات به دلخواه لای رولت بریزید و دوباره رول کنید.
8- کاغذ روغنی را دور رولت بپیچیدو در یخچال بگذارید وقتی خوب سرد شد آماده میل کردن است.
سلام خدمت همه