فالوده شیرازی
رشته فالوده
آب
شکر
آبلیمو
گلاب
عرق بیدمشک
میزانشونو ننوشتم چون چشمی درست کردم
حدود یه لیتر آب رو با دو تا لیوان پر شکر و گلاب بستگی ب سلیقتون داره و عرق بیدمشک خوب مخلوط کنید
شکر بریزین تا حالت اشباع پیدا کنه و مثل شربت بشه و یه کوچولو کش بیاد تقریبا مثل شربت مربا.
حالا این مخلوط رو بگذارین تو فریزر و هر نیم ساعت همش بزنین تا تگری بشه مثل یخ در بهشت و سفید سفیدی میشه شکرکی.
رشته برنجی فالوده رو هم بریزین تو آب جوش و بذارین حدود 15 دقیقه بجوشه تا حسابی بپزه و شفاف بشه.
رشته ها رو درسته بندازین تو آب جوش خودش خرد میشه نیاز نیست خردشون کنید.
بعد آبکشش کنین و روش آب سرد بگیرین تا بهم نچسبن
وقتی رشته ها خنک شد با شربت تگریتون مخلوطش کنین و روش آبلیمو و شربت آلبالو بریزین( که من نداشتم) و نوش جان کنین.
این روش خونگیه ب پای بیرونیا نمیرسه
رشته فالوده
آب
شکر
آبلیمو
گلاب
عرق بیدمشک
میزانشونو ننوشتم چون چشمی درست کردم
حدود یه لیتر آب رو با دو تا لیوان پر شکر و گلاب بستگی ب سلیقتون داره و عرق بیدمشک خوب مخلوط کنید
شکر بریزین تا حالت اشباع پیدا کنه و مثل شربت بشه و یه کوچولو کش بیاد تقریبا مثل شربت مربا.
حالا این مخلوط رو بگذارین تو فریزر و هر نیم ساعت همش بزنین تا تگری بشه مثل یخ در بهشت و سفید سفیدی میشه شکرکی.
رشته برنجی فالوده رو هم بریزین تو آب جوش و بذارین حدود 15 دقیقه بجوشه تا حسابی بپزه و شفاف بشه.
رشته ها رو درسته بندازین تو آب جوش خودش خرد میشه نیاز نیست خردشون کنید.
بعد آبکشش کنین و روش آب سرد بگیرین تا بهم نچسبن
وقتی رشته ها خنک شد با شربت تگریتون مخلوطش کنین و روش آبلیمو و شربت آلبالو بریزین( که من نداشتم) و نوش جان کنین.
این روش خونگیه ب پای بیرونیا نمیرسه