01-05-2015، 02:37 PM
ماکارون نوعی شیرینی پایه مرنگ است که از تخم مرغ، شکر، پودر قند، پودر بادام یا بادام آسیاب شده و رنگ غذا تشکیل می شود.
به ماکارون، لوکزامبورگرلی هم می گویند. معمولاً وسط ماکارون را پر از گاناش، خامه یا مربا می کنند. نام ماکارون از کلمه ایتالیایی ماکارونه، به معنای مرنگ ایتالیایی گرفته شده است.
مواد لازم:
نیم فنجان سفیده تخم مرغ
ربع فنجان شکر
6.5 فنجان پودر قند
1 فنجان آرد بادام
رنگ غذا (صورتی، نارنجی، زرد، سبز و بنفش)
سه چهارم فنجان کره
نیم فنجان کورن فلکس میوه ای
1 قاشق چایخوری وانیل
3 قاشق غذاخوری شیر
دستور تهیه:
1. فر را بگذارید در دمای 300 درجه فارنهایت گرم شود.
2. با میکسر ایستاده، سفیده تخم مرغ و شکر را بزنید تا کف کند. این مخلوط باید کف دار و نرم باشد، ولی وقتی با قاشق آن را برمی دارید نریزد و سفت باشد.
3. در مخلوط کن، یک و نیم فنجان پودر قند و آرد بادام را مخلوط کنید تا خوب با هم ترکیب شوند.
4. در کاسه بزرگی، با کاردک مخلوط سفیده تخم مرغ و آرد بادام را هم بزنید. سعی کنید در 8 حرکت کل مواد مخلوط شود
5. این خمیر را در میان 5 کاسه تقسیم کنید. در هر کاسه کمی رنگغذا به رنگ های متفاوت بریزید و با قاشق هم بزنید تا رنگ بطور یکنواخت پخش شود.
6. با قاشق حدود نیم قاشق غذاخوری از خمیر روی سینی فر که رویش کاغذ روغنی کشیده اید بریزید و به همین ترتیب خمیر را تمام کنید..
. بگذارید ماکارون ها مدتی بمانند تا لایه نازکی روی آنها تشکیل شود و دیگر چسبناک نباشند.
8. وقتی خمیر را با قاشق روی کاغذ روغنی ریختید و خمیر تمام شد، شیرینی ها را در حدود 8 تا 12 دقیقه در فر بپزید تا کمی سفت شوند. نباید بگذارید که همه ماکارون ها قهوه ای شوند.
9. شیرینی ها را از فر درآورید و بگذارید سرد شوند. به آرامی کاغذ روغنی را جدا کنید.
. در میکسر ایستاده، بقیه پودر قند، کره، کورن فلکس های میوه ای، وانیل و شیر را مخلوط کنید تا نرم شوند.
11. کمی خامه بین دو ماکارون بریزید از یک رنگ بریزید و همین کار را برای بقیه ماکارون ها تکرار کنید. حالا آن را سرو نمایید.
به ماکارون، لوکزامبورگرلی هم می گویند. معمولاً وسط ماکارون را پر از گاناش، خامه یا مربا می کنند. نام ماکارون از کلمه ایتالیایی ماکارونه، به معنای مرنگ ایتالیایی گرفته شده است.
مواد لازم:
نیم فنجان سفیده تخم مرغ
ربع فنجان شکر
6.5 فنجان پودر قند
1 فنجان آرد بادام
رنگ غذا (صورتی، نارنجی، زرد، سبز و بنفش)
سه چهارم فنجان کره
نیم فنجان کورن فلکس میوه ای
1 قاشق چایخوری وانیل
3 قاشق غذاخوری شیر
دستور تهیه:
1. فر را بگذارید در دمای 300 درجه فارنهایت گرم شود.
2. با میکسر ایستاده، سفیده تخم مرغ و شکر را بزنید تا کف کند. این مخلوط باید کف دار و نرم باشد، ولی وقتی با قاشق آن را برمی دارید نریزد و سفت باشد.
3. در مخلوط کن، یک و نیم فنجان پودر قند و آرد بادام را مخلوط کنید تا خوب با هم ترکیب شوند.
4. در کاسه بزرگی، با کاردک مخلوط سفیده تخم مرغ و آرد بادام را هم بزنید. سعی کنید در 8 حرکت کل مواد مخلوط شود
5. این خمیر را در میان 5 کاسه تقسیم کنید. در هر کاسه کمی رنگغذا به رنگ های متفاوت بریزید و با قاشق هم بزنید تا رنگ بطور یکنواخت پخش شود.
6. با قاشق حدود نیم قاشق غذاخوری از خمیر روی سینی فر که رویش کاغذ روغنی کشیده اید بریزید و به همین ترتیب خمیر را تمام کنید..
. بگذارید ماکارون ها مدتی بمانند تا لایه نازکی روی آنها تشکیل شود و دیگر چسبناک نباشند.
8. وقتی خمیر را با قاشق روی کاغذ روغنی ریختید و خمیر تمام شد، شیرینی ها را در حدود 8 تا 12 دقیقه در فر بپزید تا کمی سفت شوند. نباید بگذارید که همه ماکارون ها قهوه ای شوند.
9. شیرینی ها را از فر درآورید و بگذارید سرد شوند. به آرامی کاغذ روغنی را جدا کنید.
. در میکسر ایستاده، بقیه پودر قند، کره، کورن فلکس های میوه ای، وانیل و شیر را مخلوط کنید تا نرم شوند.
11. کمی خامه بین دو ماکارون بریزید از یک رنگ بریزید و همین کار را برای بقیه ماکارون ها تکرار کنید. حالا آن را سرو نمایید.